‘Troll Band Together’, met Justin Timberlake, krijgt nieuwe trailer

De derde Trolls-film verschijnt later dit jaar in de cinema. Daarin zullen onder andere Justin Timberlake, Troye Sivan, Anna Kendrick en Camila Cabello te horen zijn. De film kreeg de naam Trolls: Band Together en daarvan is nu een nieuwe trailer te zien.

Na de eerste film uit 2016 en de tweede film uit 2020 is het nu tijd voor een derde film genaamd Trolls: Band Together. De regisseur is Walt Dohrn, net zoals bij de vorige twee films.

Branch

In Trolls: Band Together verzorgt Justin Timberlake de stem van het hoofdpersonage Branch. Na een lange vriendschap doorheen de eerste twee films vormt die nu een koppel met Poppy, ingesproken door Anna Kendrick.

Hun relatie zal serieus getest worden als het verleden van Branch ineens naar boven komt. Die maakte vroeger namelijk deel uit van de megapopulaire boyband BroZone, die in ruzie uit elkaar ging. Omdat voormalig bandmember Floyd (Troye Sivan) ontvoerd is, zoekt een ander bandmember John Dory (Eric André) Branch terug op om BroZone weer samen te brengen om hun verloren broeder op te sporen en te redden. Branch lijkt daar aanvankelijk niet voor te staan springen, maar zal zich toch laten overtuigen.

*NSYNC

De hereniging van de fictieve band BroZone zal in Troll Band Together gepaard gaan met de release van een nieuw nummer. Na eerdere geruchten is nu ook officieel bevestigd dat het de iconische boyband *NSYNC is die dat nummer maakte.

Bekijk hier de trailer van Troll Band Together:

Troll Band Together is vanaf woensdag 15 november te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...