Nieuwe Japanse Netflixfilm ‘City Hunter’ krijgt eerste trailer

De razend populaire Japanse manga City Hunter komt binnenkort naar Netflix. Eind april komt er namelijk een nieuwe film op de streamingdienst die gebaseerd is op de bekende manga. En daarvan is nu een veelbelovende trailer vol actie.

De manga City Hunter van Tsukasa Hōjō ontstond in 1985 en liep tot 1991. In die tijd verschenen er 35 volumes van de comic en zijn er zo’n 50 miljoen exemplaren verkocht. De jaren daarna verschenen er regelmatig films en series die op de manga gebaseerd zijn, zowel animatie als live-action.

Aan dat laatste waagt Netflix zich nu ook. Dat maakte de streamingdienst enige tijd geleden al bekend toen het een reeks plannen deelde voor de Japanse markt. Later volgde er ook al een eerste teaser en nu is er een volledige trailer.

Ryo Saeba

Deze trailer toont Ryohei Suzuki (Last of the Wolves) als hoofdrolspeler Ryo Saeba. Hij werkt als sweeper voor de onderwereld in Shinjuku, het commerciële en bestuurskundige centrum van Tokio waar het grootste gedeelde van het nachtleven doorgaat.

De partner van Ryo is Hideyuki Makimura, gespeeld door Masanobu Ando (Kids Return). Samen achtervolgen ze Kurumi, een beroemde cosplayer, die onder de invloed is van de drugs ‘angel dust‘. Daarbij komt Hideyuki om het leven. Kaori Makimura, gespeeld door Misato Morita (Missing), ziet die dood van haar broer en vraagt Ryo om de dood van zijn oude partner te onderzoeken. Zij krijgen daarbij de hulp van detective Saeko Nogami, gespeeld door Fumino Kimura (Reminiscence).

Bekijk hier de trailer van City Hunter:

City Hunter is vanaf donderdag 25 april te zien op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...