Left Right
scrollTop top

Je favoriete film of serie niet op Netflix? Geen probleem, je kan die gewoon aanvragen


Je favoriete film of serie niet op Netflix? Geen probleem, je kan die gewoon aanvragen

Netflix heeft een groot aanbod aan films en series, maar het is soms toch wat frustrerend als je favoriete film of serie niet te vinden is op de streamingdienst. Als je favoriet niet op Netflix staat is dit het beste wat je vandaag zal horen, want je wist het misschien nog niet, maar er is een manier om die toch op Netflix te krijgen.

Misschien heb je ondertussen alle films en series die je interesseren al gezien en wil je niet alleen nieuwe dingen zien op de streamingdienst, maar ook je favoriet die niet op Netflix staat. (Zo vind je als eerste de nieuwe series op Netflix.) Je kan die toch op de streamingdienst krijgen, al wist je het misschien niet.

Afgelopen weekend tweette @imnotdudan naar Netflix Philippines dat One of The Greats, een stand-up comedy special van Chelsea Peretti, actrice uit Brooklyn Nine-Nine, niet op de streamingdienst te vinden is. Dat schrijft Mashable. Netflix Philippines antwoordde met “You know the drill”. Waarop de actrice antwoordde dat echt niemand weet wat het is. En ze heeft gelijk, want ook wij wisten niet dat deze pagina bestond.

Wat moet je doen?

Maar nu weten we hoe je je favoriete film of serie kan aanvragen en het is helemaal niet moeilijk. In de tweet gaf Netflix Philippines een link. Maar je kan ook zelf op die pagina terecht komen. Open Netflix op je computer en klink op het pijltje het profiel icoontje. Daar kies je voor ‘Helpcentrum’. Daar zie je bij snelkoppelingen ‘vraag series en films aan’, klik en voilà … daar kan je films en series aanvragen.

Drie films of series

Op de aanvraag pagina kan je drie films of series aanvragen die volgens jou op Netflix zouden moeten staan. Natuurlijk kan Netflix niet alles toevoegen. Wie titels aanvraagt krijgt dit te zien. Wij vroegen onder ander Game of Thrones aan, maar helaas die zullen we niet te zien krijgen op de streamingdienst. Komt je favoriete serie toch niet op Netflix? Dan kan je deze Netflix Originals als alternatief bekijken.

Wil je een Netflix-account? Dan vind je hier de voordeligste opties!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.160.472
 • Aantal
  doden
  1.396.267
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755