Jennifer Lawrence gaat viraal na Golden Globes met hilarische reacties

Gisteren werden in de Verenigde Staten de Golden Globes uitgereikt, een van de belangrijkste filmprijzen ter wereld. Heel wat Hollywoodsterren waren daarbij aanwezig, maar het is vooral actrice Jennifer Lawrence die na de uitreiking viraal gaat op sociale media. De actrice was namelijk heerlijk zichzelf wat hilarische fragmenten opleverde.

Hollywood zakte gisteren af naar The Beverly Hilton in Beverly Hills, California voor de jaarlijkse uitreiking van de Golden Globes. Oppenheimer werd daarbij de grote winnaar bij de films. Bij de series was het Succession dat met het meeste beeldjes naar huis mocht. Jennifer Lawrence was ook van de partij, zij was genomineerd voor Beste Actrice in een musical of komedie voor haar rol als Maddie Barker in No Hard Feelings. Ze ging uiteindelijk met lege handen naar huis, maar toch gaan de beelden van Jennifer Lawrence nu viraal op sociale media.

“Als ik niet win, ben ik weg”

Tijdens de aankondiging van de genomineerden voor de award voor Beste Actrice in een musical of komedie worden traditiegetrouw de aanwezige actrices één voor één in beeld gebracht. Toen Jennifer Lawrence daarbij in beeld kwam, zagen we hoe ze tegen de camera zei: “Als ik niet win, ben ik weg”.

Uiteindelijk werd het Emma Stone die de award in ontvangst mocht nemen voor haar rol als Bella Baxter in Poor Things. En hoewel Jennifer Lawrence er vooraf mee dreigde dat ze zou vertrekken als ze niet won, was ze duidelijk dolenthousiast voor Emma Stone. Jennifer sprong daarbij recht en schreeuwde “Mother!“. Deze reactie komt toch niet helemaal als een verrassing want Jennifer Lawrence en Emma Stone zijn al enkele jaren goede vriendinnen en kregen elkaars nummer van acteur Woody Harrelson, met wie Stone samenwerkte voor Zombieland in 2009 en Jennifer Lawrence in 2012 voor Hunger Games. “Emma stuurde me een berichtje waarin ze zei dat ze mijn nummer had gekregen van Woody”, vertelde Jennifer Lawrence in een interview met Vanity Fair in 2016. “Ik reageerde: ‘Fuck off!‘ en sindsdien zijn we hele goede vrienden.”

Bekijk hier de reacties van Jennifer Lawrence:

Meer
Lees meer...