Left Right
scrollTop top

Jerry uit ‘Cheer’ geeft seks met minderjarige toe


Jerry Harris Cheers Netflix
© Jerry Harris – Bron: Netflix

Jeremiah ‘Jerry’ Harris uit de Netflix-reeks Cheer heeft bekend dat hij seks heeft gehad met een 15-jarige jongen. Daarnaast heeft hij ook maar liefst tien minderjarige jongens lastiggevallen. Dat zeggen de aanklagers in de aanklacht die ingekeken is door de website The Wrap.

Iets minder dan een maand geleden kwam het nieuws naar buiten dat de Amerikaanse tv-persoonlijkheid Jerry Harris, bekend van zijn rol in de Netflix-serie Cheer, gearresteerd was. De 21-jarige Harris zou aan meerdere minderjarige jongens gevraagd hebben om naaktfoto’s van henzelf te sturen.

Aanklacht

Volgens de aanklacht die nu uitgekomen is, zou Jerry “minstens tien minderjarige jongens hebben lastiggevallen door hen herhaaldelijk te vragen om seksueel expliciete foto’s van henzelf door te sturen”. Hij zou ook telkens hebben proberen seks te hebben met hen.

Harris geeft ook toegegeven een 15-jarige jongens seksueel te hebben misbruikt in een badkamer tijdens een cheerleaderevenement.

“Seriële kindermisbruiker”

Het document van de rechtbank omschrijft het gedrag van Jerry Harris als “aanhoudend, obsessief gedrag”. “Harris vertoont alle tekenen van een seriële kindermisbruiker. Tenzij en totdat hij een significante behandeling van zedendelinquenten krijgt, zal hij een gevaar blijven voor elk kind dat hij tegenkomt, zowel online als persoonlijk”, klinkt het in de aanklacht.

De cheerleader zou “schuldgevoelens, bedreigingen en geld” gebruikt hebben om jonge jongens over te halen “deel te nemen aan seksueel expliciete activiteiten die Harris vaak vastlegde en waarop hij masturbeerde”. Hij zou zijn slachtoffers tot 1.000 dollar (850 euro) hebben geboden om via FaceTime of Snapchat seksueel expliciet gedrag te tonen. Telkens probeerde Harris de jongeren ook te overhalen om in het echt af te spreken.

Cheer

Jeremiah ‘Jerry’ Harris werd begin dit jaar bekend via de Netflix-docureeks Cheer. Daar is hij te zien als lid van het bekroonde Bulldogs Cheer Team van Navarro College. Jerry groeide als snel uit tot een van de sterren van de reeks door zijn manier waarop hij zijn teamgenoten bleef aanmoedigen. Na Cheer was hij onder andere ook te zien bij Ellen DeGeneres.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588