Jimmy Kimmel heeft perfecte comeback op seksistische reactie over Dua Lipa

Jimmy Kimmel Dua Lipa
Isopix, EPA

Presentator Jimmy Kimmel heeft op Instagram een seksist stevig op z’n plaats gezet. De man reageerde op de monoloog van Dua Lipa waarbij de zangeres Jimmy Kimmel Live opende. Hij was er duidelijk geen al te grote fan van, maar Jimmy had het perfecte antwoord klaar.

Dua Lipa nam de presentatie voor haar rekening van de meest recente aflevering van Jimmy Kimmel Live. De openingsmonoloog door de zangeres werd gedeeld op Instagram en kreeg daar naast enthousiaste reacties ook een gemene reactie, maar dat was buiten Jimmy Kimmel gerekend.

“Vrouwen zijn niet grappig”

De beginmonoloog van Jimmy Kimmel Live wordt doorgaans door Jimmy Kimmel zelf gehouden. In die monoloog kijkt hij op een eigenzinnige manier naar de actualiteit en gooit hij er ook hier en daar een mopje tussen. Op dit moment is Jimmy Kimmel zelf met vakantie en wordt de monoloog gehouden door gastpresentatoren. Een daarvan is zangeres Dua Lipa.

De Britse zangeres hield haar monoloog met enkele mopjes die gingen van een tattoo op haar rug tot hoe ze school liep op Hogwarts. Veel mensen vonden het best grappig, maar Instagramgebruiker @kingforearms vond er niets aan. Hij reageerde onder de video met “Vrouwen zijn nog steeds niet grappig”. Maar daar kon Jimmy Kimmel zelf niet mee lachen, dus reageerde hij op zijn beurt meet een heerlijke comeback: “Misschien als er een vrouw tegen je zou spreken, zal dat je van gedachte doen veranderen”.

Onder de comment van Jimmy Kimmel regent het positieve reacties. Die gaan van “Wow, je hebt hem kapot gemaakt, Jimmy” tot “Dit is waarom ik naar je show blijf kijken” en “Je hebt hem met de grond gelijk gemaakt. Vrouwen kunnen alles! En ze is grappig!”. Het is niet zeker of de comment echt verzonden werd door Jimmy Kimmel of door iemand van z’n team aangezien we niet met zekerheid weten wie er achter het account van @jimmykimmellive zit op Instagram.

Bekijk hier zelf de monoloog van Dua Lipa:

Dua Lipa

Dua Lipa komt later deze maand met een nieuw album: ‘Club Future Nostalgia’. Op dat album staan remixen van de nummers op haar meest recente album ‘Future Nostalgia’. Het album komt uit op 21 augustus, maar morgen, op 14 augustus, komt de eerste single van het album al uit.

Die eerste single is een remix van het nummer Levitating. Voor die remix werkte Dua Lipa samen met Madonna en Missy Elliott. Op het album ‘Club Future Nostalgia’ zal verder ook Gwen Stefani te horen zijn. Mark Ronson werkte mee aan de productie van het album.

Gesponsorde artikelen