Jin (BTS) zal te zien zijn in nieuwe Netflixreeks ‘Kian’s Bizarre B&B’

Netflix heeft vandaag de eerste twee namen bekendgemaakt voor de nieuwe Zuid-Koreaanse realityreeks Kian’s Bizarre B&B. Het gaat om actrice Ji Ye-eun en Jin van BTS. Jin keerde in juni terug van zijn verplichte militaire dienstplicht en is ondertussen al druk bezig geweest.

Jin van BTS zit sinds zijn terugkeer van het leger niet stil. Zo verscheen hij al in verschillende programma’s, terwijl hij ook bezig is met de voorbereidingen voor zijn soloalbum. Nu komt het nieuws dat Jin te zien zal zijn in de nieuwe Netflixreeks Kian’s Bizarre B&B.

Kian’s Bizarre B&B

In Kian’s Bizarre B&B zullen we manhwaga KIAN84 volgen. Een manhwaga is het Zuid-Koreaanse woord voor de auteur van comics en webtoons. Hij zal zijn eigen B&B openen waarbij hij jonge mensen hoopt te ontvangen op het groene eiland Ulleungdo aan de oostkust van Zuid-Korea. De reeks zal in de loop van volgend jaar verschijnen op Netflix.

Hij zal daarbij geholpen worden door enkele bekende gezichten, waarvan we nu de eerste twee al leren kennen. In de eerste plaats gaat het dus om Jin van de razend populaire Zuid-Koreaanse boyband BTS. Hij keerde op 12 juni 2024 terug na zijn legerdienst van anderhalf jaar en was ondertussen al te zien in de realityreeks Half-Star Hotel in Lost Island. Daarnaast bracht hij ook in zijn eentje Run BTS! terug, dat nu tijdelijk door het leven gaat als Run Jin!. Ondertussen is Jin ook brand ambassador geworden van juwelenmerk Fred en modehuis Gucci én was hij een van de fakkeldragers tijdens de Olympische Spelen in Parijs.

De tweede naam die we al kennen is die van actrice Ji Ye-eun. Zij was al als actrice te zien in de reeksen Yellow en How-To, maar is vooral bekend voor haar passage in verschillende realityreeksen en komedieshows. Zo is ze een van de vaste gezichten in Saturday Night Live Korea en verscheen ze al meermaals in de populaire Zuid-Koreaanse komedieshows Running Man en Knowing Bros.

Bekijk hier de aankondiging van Jin en Ji Ye-eun in Kian’s Bizarre B&B:

Kian’s Bizarre B&B verschijnt in 2025 op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...