Joe Jonas verkleedde zich als het ‘Game of Thrones’-personage van z’n verloofde Sophie Turner voor Halloween

Joe Jonas verkleedde zich als het ‘Game of Thrones’-personage van z’n verloofde Sophie Turner voor Halloween

Joe Jonas heeft misschien wel de beste Halloweenlook van het jaar. Hij verkleedde zich namelijk als Sansa Stark, het ‘Game of Thrones’-personage van zijn verloofde Sophie Turner. Couple goals? Wees maar zeker!

Je verkleden als je vriend of vriendin voor Halloween, je hebt het waarschijnlijk wel al een keertje overwogen. Om dan te beseffen dat niemand waarschijnlijk zou begrijpen waarom je een jurk draagt of een baard hebt getekend. Maar als je geliefde meespeelt in Game of Thrones dan weet iedereen natuurlijk wel meteen wie je bent. En da’s wat Joe Jonas, de verloofde van Sophie Turner (Sansa Stark), deed.

Sansa Stark

Joe Jonas, die in een vorig leven nog bekend was als één derde van de Jonas Brothers, heeft zijn beste verkleedpakje bovengehaald voor het Halloweenfeestje van actrice Kate Hudson. Hij verkleedde zich als zijn vriendin Sophie Turner. Of beter gezegd: als haar personage uit Game of Thrones, Sansa Stark.

Daarvoor haalde hij alles uit de kast. Een roodharige pruik, een elegante jurk en zelfs valse borsten. Sophie Turner zelf ging voor een euhm … heel sexy outfit. In tegenstelling tot de meeste Amerikaanse dames die er met Halloween alles voor doen om zo weinig mogelijk om het lijf te hebben, ging Sophie voor een volledige onesie. Zij verkleedde zich als een olifant, inclusief slurf en gigantische oren. Het mooiste koppel van de avond? Zonder twijfel.

Verloofd

Joe Jonas en Sophie Turner verloofden zich iets meer dan een jaar geleden. De twee vormden op dat moment al bijna een jaar een koppel. Wanneer ze precies in het huwelijksbootje zullen stappen, is niet geweten. Maar het zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan je denkt.

Want Sophie en Joe lieten eerder al weten dat ze wilden wachten met het plannen van hun huwelijk tot de opnames van Game of Thrones helemaal achter de rug waren. En dat is nu het geval. Wij vragen ons al af wie er dan de jurk zal dragen.

Bekijk hier nog enkele foto’s van Joe als Sansa Stark:

Joe deelde ook zijn dramatic entrance als Sansa Stark:

Gesponsorde artikelen