‘Joker: Folie À Deux’ krijgt eerste indrukwekkende trailer

Joaquin Phoenix keert later dit jaar eindelijk terug als Joker in de langverwachte sequel Joker: Folie à Deux. Warner Bros. Pictures deelde van die film zojuist een eerste uitgebreide trailer en die doet meteen het beste verhopen.

Het is ondertussen al meer dan vier jaar geleden dat Joker uitkwam, maar velen zullen zich de film nog levendig herinneren. De psychologische thriller bracht – ondanks een R-rating – ongeveer 1 miljard euro op aan de box office. Daarnaast sleepte Joker ook elf Oscarnominaties in de wacht. Het verzilverde er daarvan twee. Joaquin Phoenix werd bekroond als Beste Acteur en Hildur Guðnadóttir viel in de prijzen voor Beste Originele Muziek.

Musical

Een vervolg liet – ondanks dat succes – lang op zich wachten, maar nu is het er toch bijna. Begin oktober kan je namelijk in de cinema gaan kijken naar Joker: Folie à Deux. Die film zal helemaal anders zijn dan Joker. Zo wordt er met Lady Gaga als Harley Quinn een nieuw hoofdpersonage toegevoegd en wordt de film een soort musical. Hoeveel er precies gezongen zal worden, is niet duidelijk, maar deze nieuwe trailer is alvast vrij musical. Zo horen we doorheen de verschillende beelden When You’re Smiling (The Whole World Smiles With You) van Louis Armstrong & His Orchestra.

Verder is er over de film Joker: Folie à Deux nog niet veel bekend. In een eerdere teaser zagen we hoe Arthur Fleck aka Joker aanvankelijk opgesloten lijkt te zitten in de beruchte Arkham instelling. Daar komt hij in contact met Harleen Quinzel aka Harley Quinn. Samen besluiten de twee te vluchten. Uit de ondertiteling van de trailer blijkt ook dat Harvey Dent zal opduiken in de film.

Bekijk hier de trailer van Joker: Folie à Deux:

Joker: Folie à Deux is vanaf woensdag 2 oktober 2024 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...