Langverwachte sequel ‘Joker: Folie à Deux’ krijgt eerste teaser trailer

Meer dan vier jaar na de originele film hebben we eindelijk de eerste beelden van het langverwachte vervolg Joker: Folie à Deux. Daarin krijgen we uiteraard meer te zien van Joaquin Phoenix, maar doet ook Lady Gaga haar intrede als Harley Quinn. Een eerste teaser trailer belooft alvast het beste.

Het is ondertussen al meer dan vier jaar geleden dat Joker uitkwam, maar velen zullen zich de film nog levendig herinneren. De psychologische thriller bracht – ondanks een R-rating – ongeveer 1 miljard euro op aan de box office. Daarnaast sleepte Joker ook elf Oscarnominaties in de wacht. Het verzilverde er daarvan twee. Joaquin Phoenix werd bekroond als Beste Acteur en Hildur Guðnadóttir viel in de prijzen voor Beste Originele Muziek.

Joker: Folie à Deux

Ondanks dat succes duurde het even voor een vervolg officieel aangekondigd werd. De reden daarvoor is vermoedelijk omdat Todd Phillips lang zocht naar welke richting hij uit wilde met de sequel. Uiteindelijk is besloten om een soort musical te maken, iets waarover we recent meer informatie kregen. Joker: Folie à Deux zal dan ook helemaal anders zal zijn dan Joker.

Ondanks die informatie is er nog steeds veel onduidelijkheid over het verhaal van Joker: Folie à Deux. In de eerste teaser van de film zien we hoe Arthur Fleck aka Joker aanvankelijk opgesloten lijkt te zitten in de beruchte Arkham instelling. Daar komt hij in contact met Harleen Quinzel aka Harley Quinn. Samen besluiten de twee te vluchten.

Bekijk hier de trailer van Joker: Folie à Deux:

Joker: Folie à Deux verschijnt dit najaar in de zalen.

Meer
Lees meer...