Jonas van X!nk wordt papa

Zet je gerust even neer: want het is echt waar. Jonas van X!nk wordt voor de eerste keer papa. Ja, wij voelen ons ook op slag hoogbejaard. Want iedereen kent Jonas natuurlijk nog als de 14-jarige frontman van X!nk, maar ondertussen is hij een (ja, echt) 31-jarige man.

Jonas, wiens achternaam eigenlijk niet ‘van X!nk’ is, maar wel Meukens, wordt in januari van 2021 voor de eerste keer papa. Hij maakte dat nieuws in augustus al bekend via Instagram, maar vertelde het vandaag ook bij Qmusic.

Top 500 van de 00s

Jonas was samen met Bab Buelens te gast bij Qmusic voor een Singstar Battle naar aanleiding van de Top 500 van de 00s. De twee namen allebei nog deel aan Eurosong for Kids. Jonas deed dat met X!nk en het onvergetelijke nummer De Vriendschapsband in 2003 en Bab in haar eentje met het al even onsterfelijke Laat Mij Gerust in 2007.

De twee namen het tegen elkaar op in een wedstrijdje Singstar. Ze zongen All The Small Things van Blink 182 en uiteindelijk was het Bab die als winnaar uit de bus kwam.

Papa Jonas

Maar Jonas kwam met het grootste nieuws. Hij liet namelijk weten dat zijn vriendin Sien zwanger is van hun eerste kindje samen. Jonas vormt al vijf jaar een koppel met Sien en het was dus tijd voor de volgende stap in hun relatie.

Jonas liet ook al weten dat het een zoontje wordt en dat de geboorte gepland staat voor januari 2021. Wij zijn alvast benieuwd of hij later ook zo’n stoere rocker zal worden als zijn papa.

Zo kondigde Jonas het nieuws aan in augustus:

Dit bericht bekijken op Instagram

op naar ons grootste avontuur ? due date: januari 2021

Een bericht gedeeld door Jonas Meukens (@jonasmeukens) op

Meer
Lees meer...