Jongeren roepen op om ook eens een K3-show voor volwassenen te organiseren: zonder stoelen!

De oude en de nieuwe K3 zijn het afgelopen weekend begonnen aan een lange reeks concerten in Vlaanderen en Nederland. Maar wie in Flanders Expo in Gent is gaan kijken, weet inmiddels dat de shows toch vooral voor de kleinste kindjes bedoeld zijn. De iets oudere fans waren een beetje teleurgesteld om een zaal vol stoelen te zien. Vandaar de oproep op Facebook om ook eens een show voor volwassenen te organiseren.

Wie dit weekend Flanders Expo binnenliep moet toch even gedacht hebben op een schoolfeestje te zijn terechtgekomen. Leuke show vol nostalgie en dé kans om de nieuwe K3 aan het werk te zien, dat wel. Maar tieners en jonge volwassenen, die ooit allemaal met K3 zijn opgegroeid, wilden toch graag nog eens uit de bol gaan op de vrolijke liedjes. Ook de kleinste kindjes hadden dat idee en de gangen stonden vol peuters en kleuters die de namiddag van hun leven hadden. En de tieners en volwassenen, die zaten vanop hun stoel toe te kijken.

Ook de uren zijn opvallend, want K3 moest vorig weekend drie keer per dag optreden: om 11 uur, om 14 uur en om 17 uur. Oké, het is logisch dat Studio 100 aan de allerkleinsten denkt, maar zijn die K3-shows ook niet bedoeld om Karen, Kristel en Josje nog een laatste keer samen aan het werk te zien? Het is toch de grote afscheidsshow van de oude K3, die de fakkel definitief overdraagt aan Hanne, Marthe en Klaasje? We begrijpen de oproep dus wel om ook eens een avondshow te organiseren, zodat we allemaal de nostalgie nog eens op onze eigen manier kunnen beleven.

Of zoals een pagina op Facebook het uitdrukt:

Check hieronder hoe de eerste K3-show verliep:

En check hier hoe goed de fans K3 kennen:

Meer
Lees meer...