Left Right
scrollTop top

Joshua: “Ik had géén seks met Laetitia op ‘Temptation Island’, maar wel met een andere verleidster”


Joshua: “Ik had géén seks met Laetitia op ‘Temptation Island’, maar wel met een andere verleidster”

Joshua van ‘Temptation Island’ is een eersteklas verleider. Want nadat hij Megan op amper 4 dagen tijd in z’n bed kreeg, lukte het hem ook om na de opnames de lakens te delen met een verleidster. Wie die verleidster is, wilde Joshua nog niet kwijt. Maar hij begint steeds meer hints te droppen. 

Een tijdje geleden bekende Joshua dat hij na de opnames op Temptation Island seks had met een verleidster. Hij wilde toen niet kwijt welke verleidster het precies was, maar de meeste mensen dachten dat het Laetitia was, die hij eerder in diezelfde video omschreef als zijn favoriete verleidster. Maar nu schept hij daarover duidelijkheid.

Niet Laetitia

In de video van de Nederlandse YouTuber KORTHOM kreeg Joshua opnieuw een aantal vragen voorgeschoteld. De sappigste vraag daarvan was of hij op Temptation Island seks heeft gehad met Laetitia. Daarop antwoordde de verleider kort en duidelijk: “nee”.

Maar wie dan wel? Dat laat Joshua nog steeds in het midden. Al krijgen we in de video wel een nieuwe tip. De Kempische verleider krijgt namelijk een aantal dilemma’s op zich afgevuurd. Een daarvan is de vraag “Laetitia of Zwanetta?”, waarbij Joshua opvallend genoeg niet kiest voor zijn favoriete verleidster Laetitia, maar wel voor de (fake) krullenbol Zwanetta. Zou zij dan zijn mysterieuze sekspartner zijn?

Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vlucht!

Bekijk de volledige video hier:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…