Joshua van ‘Temptation Island’ spreekt voor het eerst over z’n deelname aan het naakte datingprogramma ‘Adam Zkt. Eva’

Joshua van ‘Temptation Island’ spreekt voor het eerst over z’n deelname aan het naakte datingprogramma ‘Adam Zkt. Eva’

‘Temptation Island’-verleider Joshua gaat binnenkort volledig naakt op zoek naar de liefde. In het Nederlandse programma ‘Adam Zkt. Eva VIPS’ zal hij poedelnaakt te zien zijn op een tropisch eiland en dat ziet hij zeker zitten. 

We zagen al hoe Joshua seks had op Temptation Island en nu gaat de knappe verleider dus nog een stapje verder. Hij zal namelijk letterlijk met de billen bloot gaan in Adam Zkt. Eva VIPS. Op YouTube praatte hij nu voor het eerst over zijn deelname aan dit vreemde televisieconcept.

Adam Zkt. Eva

“Ik denk dat het wel een leuke ervaring zal worden”, klinkt het bij de knappe verleider. Of hij het vreemd vindt dat straks de hele wereld weet hoe zijn floshua eruitziet? “Ja, langs de ene kant is dat natuurlijk niet leuk, maar langs de andere kant, ik voel me niet zo slecht in m’n vel. En iedereen heeft het wel al een keertje gezien. Ik schaam me er niet voor.”

Joshua staat open om nieuwe mensen te leren kennen, maar hij twijfelt of hij er echt iemand zal vinden met wie hij een relatie zou kunnen aanknopen. “De ware ga ik er waarschijnlijk niet tegenkomen, maar ik denk wel dat ik op die korte tijd misschien wel een leuke connectie kan maken met een persoon.” Want seks op televisie, dat ziet Joshua na zijn vele vrijpartijen op Temptation Island niet meer zitten. “Nee, ik heb er echt spijt van dat ik seks heb gehad op tv.”

Single

Joshua bevestigt ook nogmaals dat hij wel degelijk single is. Na Temptation Island had hij even een relatie met verleidster Chloë en eerder dit jaar datete hij een tijdje met een meisje. “Ik ben single nu”, zegt hij duidelijk.

Wie Joshua ziet zitten, kan zich dus inschrijven voor Adam Zkt. Eva om daar naakt te daten met de knappe verleider en dus misschien wel “een leuke connectie te maken”.

Bekijk de video met Joshua hier:

VIJF

Gesponsorde artikelen