Joshua van ‘Temptation Island’ vertelt hoe je hem kan verleiden en dat is nogal tegenstrijdig

Joshua van ‘Temptation Island’ vertelt hoe je hem kan verleiden en dat is nogal tegenstrijdig

Joshua is zonder twijfel de meest ophefmakende verleider op ‘Temptation Island’. Hij begon als absolute droomprins aan het ‘Temptation’-avontuur, maar dat perfecte plaatje brokkelde al snel af. Nu heeft de verleider verteld hoe je hem kan verleiden en dat is toch wel heel tegenstrijdig. 

Joshua was de eerste verleider die op Temptation Island succes boekte in het verleidingsspel. Hij had amper vier dagen en een paar kwetsende uitspraken van Kevin nodig om Megan in zijn bed te krijgen. Maar in het echte leven is de Kempense verleider blijkbaar een compleet ander persoon. Want nadat hij onenightstands afkeurde, geeft hij nu aan hoe hij te verleiden is en ook dat is nogal opmerkelijk.

Hard to get

Joshua was opnieuw te gast bij de Nederlandse YouTuber KORTHOM en kreeg daar een heleboel vragen op zich afgevuurd. Eén daarvan was de vraag wat zijn grootste afknapper is bij een meisje. Joshua antwoordt daarop: “Iemand die te gemakkelijk is”.

De verleider is namelijk van mening dat veel meisjes denken “dat ze makkelijker moeten zijn voor een jongen”, maar hij vindt het juist leuker als hij wat meer moeite moet doen. “Dan kan je iemand echt verliefd maken. Gewoon door zo hard to get te zijn. Daar heb ik echt een zwak voor.”

Toch wel een opmerkelijk statement van de verleider die op Temptation Island geen seconde wachtte om met Megan de lakens te delen, slechts enkele momenten nadat ze zwaar gekwetst was door de beelden van Kevin. Want heel hard to get was ze op dat moment toch niet?

Floshua

Nog een interessante vraag die Joshua voorgeschoteld krijgt, is of zijn penis, de welgekende floshua, nu écht te groot was voor de condooms op Temptation Island.

Na een beetje gegiechel komt er dan toch een duidelijk antwoord. Het klinkt volmondig: “Ja!” Dus dat weten we bij deze ook weer.

Bekijk hier de volledige vlog:

VIJF

Gesponsorde artikelen