‘Junior Bake Off Vlaanderen’: Flauwe moppen van Jeroom vallen niet in de smaak bij de jonge bakkers

Zaterdag gaat het vierde seizoen van Junior Bake Off Vlaanderen van start op Play4. Daarin zal Jeroom acht jonge bakkers verwelkomen in de gekende baktent. Zij zullen het tegen elkaar opnemen met als inzet de titel van beste jonge bakker van Vlaanderen. In de teaser voor de eerste aflevering krijgen we vooral te zien hoe de moppen van Jeroom niet echt werken bij de bakkers.

Junior Bake Off Vlaanderen keert dit weekend terug voor het vierde seizoen. We leerden de nieuwe bakkers al kennen en nu zien we hen ook in actie in de teaser voor de eerste aflevering.

Flauwe moppen

Jeroom staat natuurlijk bekend om zijn flauwe moppen, die bij de deelnemers en kijkers van De Slimste Mens ter Wereld zeker in de smaak vallen. Maar de jonge bakkers van Junior Bake Off Vlaanderen blijken toch een iets moeilijker publiek te zijn. We zien eerst hoe Jeroom enkele Titanic-mopjes maakt tegen Emilie, die een taart in de vorm van het gezonken schip aan het maken is. Zij vindt de mopjes duidelijk maar niets. “Sorry, maar dat is echt niet grappig”, klinkt het zelfs.

Vervolgens waagt Jeroom zijn kans bij Paul, maar ook daar moet hij het doen met een wel heel mager lachje. Hopelijk vallen de taarten en gebakjes van de jonge bakkers wat beter in de smaak. Dat zullen we zaterdag te zien krijgen in de eerste aflevering van Junior Bake Off Vlaanderen.

Bekijk hier de teaser voor de eerste aflevering van Junior Bake Off Vlaanderen:

Junior Bake Off Vlaanderen is elke zaterdag om 20.20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...