Nieuw seizoen ‘Junior Bake Off’ vanaf volgende week op Play4: Dit zijn de kandidaten

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Junior Bake Off terug van start. Vanaf zaterdag 8 april strijden acht jonge bakkers opnieuw voor de titel van beste jonge bakker. Ook dit seizoen zullen de bakkers het tegen elkaar opnemen op het domein van het kasteel van Groenenberg.

Op Play4 gaat volgende week het derde seizoen van Junior Bake Off van start. De originele versie Bake Off Vlaanderen is ondertussen al sinds 2017 een vaste waarde op de zender, maar ook de jongerenversie blijft dus populair. Die versie wordt gepresenteerd door Jeroom, die met zijn humor de kinderen meestal gewoon in de war brengt.

Junior Bake Off

In Junior Bake Off strijden acht gepassioneerde amateurbakkers voor de titel van Beste Bakker van Vlaanderen. Dat doen ze door hun skills te tonen in verschillende proeven. Per aflevering is er zowel een technische proef als een grote proef. Bij die eerste krijgen ze een beperkte tijd opgelegd om een onbekend recept te maken. Bij het tweede is er meer tijd en kunnen de bakkers het beste van zichzelf laten zien.

In deze versie wordt Regula Ysewyn bijgestaan door Dominique Persoone in plaats van Herman Van Dender. En het West-Vlaams accent van Persoone zorgt zowel bij Jeroom als bij de kandidaten vaak voor verwarring.

Acht kandidaten

Ook dit seizoen zijn er dus opnieuw acht kandidaten die kans maken op de eindoverwinning. Deze keer gaat het om zes meisjes en twee jongens: Fien (14) uit Boechout, Merel (11) uit Puurs, Sam (11) uit Moortsele, Philine (11) uit Antwerpen, Thomas (12) uit Kemt, Louise (14) uit Otegem, Suzanne (12) uit Harelbeke en Eva (11) uit Belsele.

Play4

Bekijk hier de eerste beelden van Junior Bake Off:

Junior Bake Off is vanaf zaterdag 8 april wekelijks te zien op Play4.

Meer
Lees meer...