K-drama ‘A Virtuous Business’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de nieuwe K-drama A Virtuous Business. Deze reeks zal vanaf zaterdag 12 oktober te vinden zijn op de streamingdienst. De reeks volgt vier ambitieuze vrouwen in de jaren 1990.

Het blijft Zuid-Koreaanse titels regenen op Netflix. Later deze maand kan je op de streamingdienst ook kijken naar de reeks A Virtuous Business. Vanaf zaterdag 12 oktober zullen er wekelijks twee nieuwe afleveringen van de reeks verschijnen.

A Virtuous Business

A Virtuous Business zal ons meenemen naar het landelijke dorpje Geumje in 1992. We volgen vier vrouwen die gezien kunnen worden als de pioniers van de Upperdare-party’s. Ze gaan namelijk deur aan deur om seksspeeltjes te verkopen. Via deze weg proberen ze financiële onafhankelijkheid te krijgen, maar ze krijgen ook een hechte vriendschap.

De vier vrouwen hebben elk hun eigen redenen om zich op deze handel te storten. De eerste is Han Jung-sook (Kim So-yeon). Zij is een huisvrouw, maar eindigde ooit ook op de tweede plaats in een lokale schoonheidswedstrijd. Ze trouwde met haar eerste liefde en heeft eigenlijk een doodgewoon leven. Maar ze heeft het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Daardoor begint ze aan de verkoop van seksspeeltjes. De tweede vrouw is Oh Geum-hee (Kim Sung-ryoung). Zij groeide op in een rijk gezin en studeerde af aan een prestigieuze universiteit voor vrouwen. Ze leerde haar man kennen door een gearrangeerd huwelijk, dat geregeld werd door haar familie. Geum-hee trok daarbij in bij haar echtgenoot in Geumje en verveelt zich daar dood. Jung-sook was ooit haar huishoudster, waardoor ze in contact komt met haar zaak.

De derde vrouw is Seo Young-bok (Kim Sun-young). Zij is de moeder van vier kinderen en heeft een goed huwelijk met haar man. Maar hoewel alles er voor de buitenwereld perfect uitziet, leeft het gezin in armoede. Young-bok ziet de handel van Jung-sook als een uitweg uit de armoede. De laatste vrouw is Lee Joo-ri (Lee Se-hee). Zij is een alleenstaande moeder, die in haar eentje haar zoon opvoedt. Daarnaast heeft ze ook een schoonheidssalon. Ze ziet de verkoop van seksspeeltjes als een leuke uitlaatklep. Daarnaast volgen we ook Kim Do-hyun (Yeon Woo-jin). Hij is een lokale politieagent die een geheim met zich meedraagt.

Sterrencast

De hoofdrollen worden gespeeld door vier populaire Zuid-Koreaanse actrices. Kim So-yeon was zo al te zien in onder andere Penthouse en Tale of the Nine Tailed 1938. Kim Sung-ryoung was recent nog te zien in The Frog en Love to Hate You. Kim Sun-young had rollen in onder andere Crash Landing on You en When the Camellia Blooms. De jongste actrice van de vier, Lee Se-hee, was ook al te zien in Hospital Playlist 2 en Bad Prosecutor. Yeon Woo-jin kan je dan weer kennen uit Daily Dose of Sunshine en Undercover.

Vanaf zaterdag 12 oktober zal er elke zaterdag en zondag een nieuwe aflevering van de reeks verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

A Virtuous Business is vanaf zaterdag 12 oktober te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...