K-drama ‘Daily Dose of Sunshine’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe K-drama Daily Dose of Sunshine gelost. De reeks gaat over verpleegster Jung Da-eun, die begint te werken op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Daarbij zullen we ook verschillende van haar patiënten volgen.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. In september verschenen zo nog de nieuwe realityreeks The Devil’s Plan en de K-drama A Time Called You. In oktober was het de beurt aan Doona! en Castaway Diva, die elk een link met K-pop hebben. Later dit jaar is het dan weer tijd voor actie met het tweede seizoen van Sweet Home en de actiefilm Believer 2. Maar vanaf vandaag kan je kijken naar Daily Dose of Sunshine.

Daily Dose of Sunshine

Daily Dose of Sunshine is gebaseerd op de gelijknamige webtoon van Lee Ra-ha. We volgen verpleegster Jung Da-eun, gespeeld door Park Bo-young (Strong Girl Bong-soonAbyss). Zij wordt van interne geneeskunde overgeplaatst naar de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, waar ze geconfronteerd wordt met verschillende patiënten en hun uiteenlopende problemen. In de trailer krijgen we te zien hoe de Da-eun de patiënten probeert te helpen, maar dat dat niet altijd even makkelijk is.

Naast Park Bo-young zullen ook Yeon Woo-jin (Judge vs. JudgeThirty-Nine), Jang Dong-yoon (School 2017Search) en Lee Jung-eun (ParasiteOur Blues) in de reeks te zien zijn. De regie is in handen van Lee JQ, die eerder al verantwoordelijk was voor de Zuid-Koreaanse zombiereeks All of Us Are Dead

Daily Dose of Sunshine bestaat uit twaalf afleveringen van elk ongeveer één uur lang die vanaf vandaag allemaal te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer van Daily Dose of Sunshine:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...