Zuid-Koreaanse reeks ‘Castaway Diva’ krijgt eerste teaser

Netflix heeft de eerste teaser gelost voor de aankomende reeks Castaway Diva. In de reeks volgen we een zangeres, die op een onbewoond eiland terechtkomt. Na 15 jaar wordt ze gered en keert ze terug naar de samenleving om haar droom om zangeres te worden te verwezenlijken, maar dat is natuurlijk niet zo vanzelfsprekend als je 15 jaar lang in je eentje hebt doorgebracht.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Deze week verscheen zo nog de realityreeks The Devil’s Plan en eerder deze maand verscheen de K-drama A Time Called You. Ook volgende maand zullen er verschillende K-drama’s verschijnen. Zo komt op vrijdag 20 oktober 2023 Doona! uit, met Bae Suzy in de hoofdrol. Een week later, op zaterdag 28 oktober 2023, volgt Castaway Diva. Die reeks heeft nu een eerste teaser gekregen.

Castaway Diva

Castaway Diva volgt Seo Mok-ha (Park Eun-bin). Ze droomt ervan om een diva te worden. Nadat ze een wedstrijd wint, krijgt ze de kans om auditie te doen in Seoul. Maar onderweg slaat het noodlot toe. Mok-ha belandt op een onbewoond eiland waar ze jarenlang doorbrengt. Na 15 jaar wordt ze gered en kan ze eindelijk haar grote droom waarmaken. Maar de wereld is natuurlijk niet meer dezelfde als 15 jaar geleden.

De hoofdrol in Castaway Diva wordt dus gespeeld door Park Eun-bin. Zij was eerder al te zien in onder andere Extraordinary Attorney Woo en The King’s Affection. Daarnaast zien we ook Lee Re (Hope, Peninsula, Memories of the Alhambra, Hellbound), Chae Jong-hyeop (Nevertheless, Sisyphus: The Myth), Kim Hyo-jin (Private Lives, The Good Detective), Kim Joo-hun (It’s Okay to Not Be Okay, Soundtrack #1) en N, bekend van de K-popgroep VIXX.

Castaway Diva verschijnt vanaf zaterdag 28 oktober op de Zuid-Koreaanse zender tvN. Elke zaterdag en zondag zal er dan een nieuwe aflevering verschijnen. Netflix zal deze planning volgen, waardoor je dus ook elke zaterdag en zondag een nieuwe aflevering kan verwachten.

Bekijk hier de officiële teaser voor Castaway Diva:

Castaway Diva verschijnt op zaterdag 28 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...