K-drama ‘A Time Called You’ staat nu op Netflix

De nieuwe Zuid-Koreaanse dramareeks A Time Called You is vanaf vandaag te vinden op Netflix. Het gaat om een romantische reeks, waarin tijdreizen een belangrijke rol speelt. De hoofdrollen worden gespeeld door Ahn Hyo-seop (Business Proposal) en Jeon Yeo-been (Vincenzo).

A Time Called You wordt omschreven als een romantisch tijdreismysterie. Dat klinkt misschien vreemd, maar de trailer maakte al duidelijk waar het precies over zal gaan.

A Time Called You

A Time Called You is een remake van the Taiwanese klassieker Someday or One Day. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ahn Hyo-seop, die eerder al te zien was in Business Proposal en Jeon Yeo-been, die je kan kennen van VincenzoA Time Called You volgt de romance van Han Jun-hee (Jeon Yeo-been) en Gu Yeon-jun (Ahn Hyo-seop). Ze zijn perfect gelukkig samen tot het noodlot toeslaat en Go Yeon-jun overlijdt. Maar door een bijzondere cassette kan Han Jun-hee terugreizen in de tijd. Daar ontwaakt ze in het ziekenhuis als de 18-jarige Kwon Min-ju. In 1998 leert ze ook Nam Si-heon kennen die als twee druppels water lijkt op haar overleden vriend. Vindt ze bij hem de sleutel om Gu Yeon-jun te redden in de toekomst?

De hoofdrolspelers in A Time Called You spelen zo twee totaal verschillende rollen in twee verschillende tijdperken. K-popfans kunnen in de achtergrond van de serie alvast enkele bekende stemmen herkennen. Een van de nummers uit de soundtrack werd namelijk ingezongen door de K-popgroep NewJeans. Het is de eerste soundtrack voor de meidengroep die vorig jaar haar debuut maakte.

Alle twaalf afleveringen van de reeks zijn vanaf nu te vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor A Time Called You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...