Nieuwe K-drama ‘A Time Called You’ krijgt teaser en releasedatum

Netflix heeft de eerste teaser en de releasedatum bekendgemaakt voor de K-drama A Time Called You. Het gaat opnieuw om een romantisch verhaal, maar dan met een tikkeltje sciencefiction. We volgen namelijk Han Jun-hee, die terugkeert in de tijd en oog in oog komt de staan met de dubbelganger van haar overleden vriend.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Deze week verschenen zo de realityreeks Zombieverse en de komische reeks Behind Your Touch. Volgende week is het dan weer de beurt aan het mysterieuze Mask Girl en nog een week later is het tijd voor het romantische Destined with You. Nu heeft Netflix ook de releasedatum voor de volgende romantische K-drama gelost.

A Time Called You

A Time Called You is een remake van the Taiwanese klassieker Someday or One Day. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ahn Hyo-seop, die eerder al te zien was in Business Proposal en Jeon Yeo-been, die je kan kennen van VincenzoA Time Called You speelt zich af in twee verschillende tijdperken. Han Jun-hee, gespeeld door Jeon Yeo-been, reist terug in de tijd naar 1998. Daar is ze niet zichzelf, maar wel de 18-jarige Kwon Min-ju. Ze leert in 1998 Nam Si-heon kennen, die wel heel hard lijkt op haar in het heden overleden vriend Gu Yeon-jun (Ahn Hyo-seop). Beide hoofdrolspelers spelen dus eigenlijk twee personages, die qua persoonlijkheid sterk van elkaar verschillen.

In de eerste teaser krijgen we vooral beelden te zien van Han Jun-hee en Gu Yeon-jun, voor hij overleed. Het gaat om romantische momenten uit hun relatie die allemaal teruggespoeld zijn. Dan krijgen we in enkele beelden te zien hoe het noodlot toeslaat. Waarna Jun-hee door het beluisteren van een cassette teruggestuurd wordt in de tijd en daar de liefde van haar leven opnieuw voor de eerste keer ontmoet. Al zal hij dus niet dezelfde zijn.

A Time Called You is vanaf vrijdag 8 september te vinden op Netflix.

Bekijk hier de teaser voor A Time Called You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...