Netflix lost trailer voor nieuwe K-drama ‘Destined with You’

Fans van Zuid-Koreaanse series komen deze maand extra aan hun trekken op Netflix. Zo heeft de streamingdienst nu de releasedatum voor de nieuwe K-drama Destined with You bekendgemaakt samen met de officiële trailer.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Deze week verschijnen zo de realityreeks Zombieverse en de komische reeks Behind Your Touch. Volgende week is het dan weer de beurt aan het mysterieuze Mask Girl en nu hebben we ook al een titel voor de week daarna. Op woensdag 23 augustus verschijnt namelijk het romantische Destined with You.

Destined with You

Destined with You vertelt een liefdesverhaal dat draait rond een mysterieus en vervloekt boek. We volgen Jang Shin-yu (Rowoon), een topadvocaat die alles voor elkaar lijkt te hebben, maar achtervolgd wordt door een familievloek. De oplossing om die vloek te verbreken ligt in handen van de ambtenaar Lee Hong-jo (Jo Bo-ah).

Zowel Rowoon als Jo Bo-ah zijn populaire acteurs en waren al in tientallen K-drama’s te zien. Rowoon is een van de leden van de K-popgroep SF9, maar combineert dat al jaren met een carrière als acteur. Zo was hij al te zien in onder andere Extraordinary You, The Kings Affection en Tomorrow. Jo Bo-ah was dan weer al te zien in Goodbye to Goodbye, My Strange Hero en Forest.

De reeks zal in Zuid-Korea elke woensdag en donderdag een nieuwe aflevering krijgen, dus zal dat waarschijnlijk ook het uitzendschema worden op Netflix. Dat betekent concreet dus dat de eerste aflevering verschijnt op woensdag 23 augustus. De tweede aflevering zal vanaf donderdag 24 augustus te vinden zijn op Netflix. En dan is het wachten tot woensdag 30 augustus voor aflevering 3.

Bekijk hier de officiële trailer voor Destined with You:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...