‘A Time Called You’ krijgt officiële trailer met soundtrack door NewJeans

De aankomende Zuid-Koreaanse dramareeks A Time Called You heeft een officiële trailer gekregen. Enkele weken geleden kregen we al een korte teaser te zien voor de reeks, maar nu is er dus ook de uitgebreidere trailer met een duidelijke blik op het plot.

A Time Called You wordt omschreven als een romantisch tijdreismysterie. Dat klinkt misschien vreemd, maar de trailer maakt duidelijk waar het over zal gaan.

A Time Called You

A Time Called You is een remake van the Taiwanese klassieker Someday or One Day. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ahn Hyo-seop, die eerder al te zien was in Business Proposal en Jeon Yeo-been, die je kan kennen van VincenzoA Time Called You volgt de romance van Han Jun-hee (Jeon Yeo-been) en Gu Yeon-jun (Ahn Hyo-seop). Ze zijn perfect gelukkig samen tot het noodlot toeslaat en Go Yeon-jun overlijdt. Maar door een bijzondere cassette kan Han Jun-hee terugreizen in de tijd. Daar ontwaakt ze in het ziekenhuis als de 18-jarige Kwon Min-ju. In 1998 leert ze ook Nam Si-heon kennen die als twee druppels water lijkt op haar overleden vriend. Vindt ze bij hem de sleutel om Gu Yeon-jun te redden in de toekomst?

De hoofdrolspelers in A Time Called You spelen zo twee totaal verschillende rollen in twee verschillende tijdperken. In de trailer krijgen we daar al enkele voorbeelden van te zien. K-popfans kunnen in de achtergrond van de trailer ook al enkele bekende stemmen herkennen. De soundtrack werd namelijk ingezongen door de K-popgroep NewJeans. Het is de eerste soundtrack voor de meidengroep die vorig jaar haar debuut maakte.

Bekijk hier de officiële trailer voor A Time Called You:

A Time Called You verschijnt op vrijdag 8 september op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...