Netflix lost eerste teaser en releasedatum voor K-drama ‘Daily Dose of Sunshine’

Netflix heeft de eerste teaser voor de K-drama Daily Dose of Sunshine gelost. De reeks zal gaan over verpleegster Jung Da-eun, die werkt op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis. Daarbij zullen we ook verschillende van haar patiënten volgen.

Netflix blijft inzetten op content van Zuid-Koreaanse bodem. Vorige maand verschenen zo nog de nieuwe realityreeks The Devil’s Plan en de K-drama A Time Called You. Ook deze maand zullen er verschillende K-drama’s verschijnen. Zo komt op vrijdag 20 oktober 2023 Doona! uit, met Bae Suzy in de hoofdrol. Een week later, op zaterdag 28 oktober 2023, volgt Castaway Diva. En ook in november mogen we nog Zuid-Koreaanse titels verwachten. Daily Dose of Sunshine heeft namelijk een releasedatum gekregen.

Daily Dose of Sunshine

Daily Dose of Sunshine is gebaseerd op de gelijknamige webtoon van Lee Ra-ha. We volgen verpleegster Jung Da-eun, gespeeld door Park Bo-young (Strong Girl Bong-soon, Abyss). Zij werkt op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis, waar ze verschillende dingen meemaakt met haar patiënten.

In de teaser krijgen we al verschillende patiënten te zien. Da-eun probeert hen allemaal te helpen, maar dat eist een zware tol op haar leven. Daarnaast krijgen we ook al enkele crisissituaties in het ziekenhuis net als fragmenten die lijken op hallucinaties. Het lijkt zo dus een komedie te worden, die toch ook serieuze onderwerpen aanhaalt.

Naast Park Bo-young zullen ook Yeon Woo-jin (Judge vs. Judge, Thirty-Nine), Jang Dong-yoon (School 2017, Search) en Lee Jung-eun (Parasite, Our Blues) in de reeks te zien zijn. Daily Dose of Sunshine verschijnt op vrijdag 3 november op Netflix.

Bekijk hier de teaser voor Daily Dose of Sunshine:

Daily Dose of Sunshine verschijnt op vrijdag 3 november op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...