Nieuwe K-drama ‘Brain Works’ krijgt officiële trailer

Vanaf zaterdag 15 juni kan je op Netflix kijken naar een nieuwe K-drama. Het gaat om een komedie, met Jung Yong-hwa van de K-popgroep CNBLUE in de hoofdrol. Hij speelt een neurowetenschapper die zijn kennis gebruikt om misdaden op te lossen.

Netflix lanceert morgen, op zaterdag 15 juni meteen twee nieuwe Zuid-Koreaanse reeksen. In de eerste plaats is er het absurde Miss Night and Day, maar daarnaast komt er ook Brain Works. Daarin werken een neurowetenschapper en een detective samen om misdaden op te lossen.

Brain Works

In Brain Works volgen we Shin Ha-ru (Jung Yong-hwa). Hij komt uit een gegoede familie van drie generaties dokters en is ook zelf neurowetenschapper. Hij blaakt van het zelfvertrouwen en neemt geen blad voor de mond.

We maken ook kennis met Geum Myung-se (Cha Tae-hyun). Hij werkt als detective en komt eerder nors over waardoor heel wat mensen vermoeden dat hij een corrupte agent is. Maar eigenlijk is hij een vriendelijke detective met het hart op de juiste plaats. Hoewel de twee elkaar niet kunnen uitstaan, moeten ze samenwerken om criminele zaken op te lossen.

Hoewel de korte inhoud doet uitschijnen dat het om een misdaadreeks zou gaan, toont de trailer dat het vooral een komedie zal worden. De hoofdrollen worden gespeeld door Jung Yong-hwa, die bekend is van de K-popgroep CNBLUE en ook al te zien was in onder andere Sell Your Haunted House en Marry Him If You Dare, en Cha Tae-hyun, die te zien was in Moving. Vanaf zaterdag 15 juni verschijnt er elke zaterdag en zondag een nieuwe aflevering van de reeks op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Brain Works:

Brain Works is vanaf zaterdag 15 juni te vinden op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...