K-popgroep KARD komt opnieuw naar Europa

Iets meer dan een jaar na hun vorige wereldtournee komt KARD terug naar Europa. De unieke groep, met twee vrouwelijke en twee mannelijke leden, kondigde de Europese tak van hun ‘Where To Now?’-tour aan. De tour zal hen naar acht Europese steden brengen.

De K-popgroep KARD trekt dit najaar opnieuw op wereldtournee. Daarbij zal de vierkoppige groep amper een jaar na hun vorige passage opnieuw in onze contreien te zien zijn.

KARD

De K-popgroep KARD maakte z’n debuut in 2017 en wordt gezien als een van de meest unieke groepen in K-pop. Die titel hebben ze te danken aan het feit dat de groep bestaat uit twee mannen, BM (Big Matthew) en J.Seph, en twee vrouwen, Somin en Jiwoo. In een industrie die gedomineerd wordt door boybands en meidengroepen zijn zij een van de weinige zogenaamde co-edgroepen.

Vorig jaar keerde de groep, voor de eerste keer sinds 2017, terug naar Europa en het smaakte duidelijk naar meer, want dit najaar zal het viertal opnieuw neerstrijken in acht Europese steden.

‘Where To Now?’-tour

KARD kondigde de ‘Where To Now?’-tour aan, waarbij de Europese data als eerste gelost werden. De tour zal van start gaan in november en zal dus langs acht steden in Europa trekken in acht verschillende landen

De tour wordt op zondag 24 november afgetrapt in Amsterdam (Nederland). Op dinsdag 26 november is het de beurt aan Birmingham (Verenigd Koninkrijk), gevolgd door een concert in Napels (Italië) op donderdag 28 november. De rest van de concerten vinden plaats in december. Op zondag 1 december staat de groep in Boedapest (Hongarije), twee dagen later, op dinsdag 3 december, is het de beurt aan Warschau (Polen). De laatste drie concerten gaan door in Lissabon (Portugal) op vrijdag 6 december, Madrid (Spanje) op zondag 8 december en Parijs (Frankrijk) op woensdag 11 december.

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...