K-popgroep SEVENTEEN komt naar Lollapalooza Berlin

Lollapalooza Berlin heeft zijn affiche voor de editie van 2024 bekendgemaakt. Daarop is de K-popgroep SEVENTEEN te vinden die voor de eerste keer te zien zal zijn in Europa. Het festival gaat door op zaterdag 7 en zondag 8 september 2024.

Geweldig nieuws voor CARATS, aka de fans van K-popgroep SEVENTEEN, want de groep komt eindelijk naar Europa. De dertienkoppige boyband zal te zien zijn op het festival Lollapalooza Berlin dat doorgaat in het Olympiastadion en Olympiapark in de Duitse hoofdstad.

SEVENTEEN

De K-popgroep SEVENTEEN maakte zijn debuut in 2015 en bestaat – hoewel de naam anders doet vermoeden – al altijd uit dertien leden. De naam SEVENTEEN komt namelijk van de som van “13 leden, 3 subunits en 1 groep”. Doorheen de jaren wist SEVENTEEN een trouwe fanbase uit te bouwen in binnen- en buitenland. Zo was de groep zelfs de op één na best verkopende artiest van 2023, waarbij het enkel Taylor Swift moest voorlaten.

Hoewel SEVENTEEN er al vier wereldtournees op heeft zitten, gaf de groep nog nooit een concert in Europa. Hun wereldtournees beperkten zich namelijk tot landen in Azië, Oceanië en Noord- en Zuid-Amerika. Maar daar komt nu dus eindelijk verandering in met een concert in het Duitse Berlijn.

Andere namen

Lollapalooza Berlin heeft de volledige affiche al bekendgemaakt. Daarop zijn ook onder andere Sam Smith, Martin Garrix, Burna Boy, The Chainsmokers en Nothing But Thieves te vinden. Tickets zijn ook al meteen te koop via de officiële website van Lollapalooza Berlin. Voor een ticket voor twee dagen betaal je 199 euro (189 euro als je via PayPal betaalt). Aangezien de verdeling van de dagen nog niet gemaakt is, zijn er voorlopig nog geen dagtickets te koop.

Daarnaast zullen er ook twee leden van One Direction optreden tijdens Lollapalooza Berlin. Zowel Niall Horan als Louis Tomlinson zijn op de affiche te vinden en dat zelfs broederlijk naast elkaar. Of ze ook het podium zullen delen voor een nummer van One Direction valt natuurlijk nog af te wachten.

Bekijk hier de volledige line-up voor Lollapalooza Berlin 2024:

Meer
Lees meer...