K-popgroep Seventeen houdt filmevenement in Belgische filmzalen

De K-popgroep Seventeen houdt binnenkort een internationaal filmevenement. De film Seventeen Power of Love: The Movie zal enkel vertoond worden op woensdag 20 april en zaterdag 23 april 2022 in 58 verschillende landen, waaronder België en Nederland.

Volgende maand kan je op twee dagen in de cinema gaan kijken naar Seventeen Power of Love: The Movie. In die film worden concertbeelden van de K-popgroep afgewisseld met nooit eerder vertoonde interviews en beelden van achter de schermen.

Seventeen

K-pop is populairder dan ooit en ook in ons land zijn er duidelijk heel wat fans te vinden. Dat is ook de agentschappen achter de K-popgroepen niet ontgaan, waardoor er steeds vaker evenementen doorgaan in ons land. Zo komt Seventeen nu met een speciaal filmevenement.

Seventeen is een K-popgroep die ontstond in 2015 en – hoewel de naam anders doet vermoeden – uit dertien leden bestaat. De groep had in de afgelopen jaren al verschillende hits te pakken en wordt gelauwerd omdat ze zelf sterk betrokken zijn bij het schrijven en producen van hun muziek. Zo was Seventeen zelfs te vinden in de IFPI-lijst met best verkopende artiesten uit 2021. In de film Seventeen: Power of Love: The Movie geven de leden een blik in hun leven als artiest zowel op en naast het podium.

Seventeen Power of Love: The Movie

Seventeen Power of Love: The Movie wordt omschreven als: “Een liefdesbrief in filmvorm van Seventeen, inclusief beelden van liveconcerten, interviews die nooit eerder vertoond werden en heel wat verhalen van achter de schermen.”. Het is de eerste langspeelfilm van Seventeen en dat wordt gevierd met een internationaal evenement.

De film zal vertoond worden op twee dagen: woensdag 20 april en zaterdag 23 april 2022. In België zal hij te zien zijn in alle filialen van Kinepolis en Pathé (Siniscoop/Euroscoop). In Nederland gaat het eveneens om Kinepolis en Pathé.

Bekijk hier de trailer van Seventeen Power of Love: The Movie:

Tickets zijn te koop via de website van de filmzalen. Via deze link kan je kijken welke deelnemende zaal het dichtst bij je in de buurt is.

Meer
Lees meer...