‘Kamp Waes’: Teaser toont hoe deelnemers een ontspannende ochtend beleven

De afgelopen weken kregen we in Kamp Waes te zien hoe de deelnemers volledig uitgeput werden. Ze mochten maar enkele uurtjes slapen, maar moesten wel elke dag aartsmoeilijke opdrachten uitvoeren. Maar op het einde van de vierde aflevering zat het fysieke deel van het traject er eindelijk op. En daarom mogen de zes overgebleven kandidaten nu eindelijk ontspannen en recupereren.

In de vierde aflevering moesten we afscheid nemen van vier deelnemers. Gudrun raakte tijdens de Tender Feet onderkoeld en kon niet meer verder gaan. Jef besloot zelf om te stoppen nadat hij de hele nacht zocht naar éénzelfde punt en Mo en Boris hadden te veel tijd verloren, waardoor ze de finish onmogelijk konden halen. Daardoor gaan er zes deelnemers naar de tweede fase van Kamp Waes. En die begint met een welverdiende ontspanning.

Recuperatie

Op het einde van de vierde aflevering kregen we te zien hoe Dries, Kaat, Lode, Sara, Jolan en Jan eindelijk écht mochten gaan slapen. In de teaser voor de vijfde aflevering zien we hoe ze wakker worden gemaakt door Fly voor een beetje ochtendgymnastiek. Maar deze keer gaat het er iets rustiger aan toe dan de afgelopen dagen.

De deelnemers krijgen een recuperatiesessie van physical trainer Tom, die de lichamen van de deelnemers terug op orde zal proberen krijgen. Iedereen heeft wel een ander kwaaltje en daar proberen ze nu aan te werken. “Hun lichaam is gisteren echt serieus afgepeigerd. Dus zorgen dat hun spieren minder stijf zijn en ook even het gevoel hebben dat ze niet in Kamp Waes zitten, maar met hun lichaam bezig zijn. Dat zal hen goed doen”, klinkt het bij de trainer. Maar de kandidaten moeten niet gewend raken aan dit soort rustige ochtenden, want hij voegt er al snel aan toe: “Ik hoop dat het gaat werken en dat we ze opnieuw kunnen uitdagen in de volgende week.” Dat belooft dus weer.

Bekijk hier de teaser voor de vijfde aflevering van Kamp Waes:

Kamp Waes is elke zondag om 20 uur te zien op VRT 1 en online via VRT MAX.

Meer
Lees meer...