Kanye kondigt comeback aan met samenwerking met Ty Dolla $ign

De Amerikaanse rapper Kanye West, die officieel Ye heet, komt binnenkort terug met nieuwe muziek. Het gaat om een samenwerking met Ty Dolla $ign. De naam van het album is nog niet bekend, maar we weten wel al dat er op vrijdag 3 november een grootschalig listening event zal plaatsvinden.

Er is de laatste jaren heel wat te doen geweest rond Kanye West. De rapper liet zich op het toenmalige Twitter antisemitisch uit, waardoor hij naast heel wat branddeals ook z’n echtgenote Kim Kardashian verloor. Het is dan ook al sinds 2021 geleden dat we een officieel album van de rapper te horen kregen. Vorig jaar verscheen wel het demo album ‘Donda 2’, maar dat album werd nooit volledig afgewerkt en is enkel beschikbaar voor de Stem Player.

Kanye West en Ty Dolla $ign

Het was al even geweten dat Kanye West en Ty Dolla $ign werkten aan een gedeeld album en dat lijkt er nu ook echt aan te komen. Ty Dolla $ign deelde op Instagram namelijk een post waarop het volgende te lezen staat: “¥$, multi stadium listening event, November 3rd“. We mogen hieruit dus concluderen dat Ye (¥) en Ty Dolla $ign ($) samen een listening event zullen organiseren. Dit zou doorgaan in verschillende stadiums op vrijdag 3 november 2023.

Voorlopig is het nog niet duidelijk of het album ook op diezelfde dag zal verschijnen of dat het album tijdens het listening event exclusief eerder te beluisteren zal zijn. Daarnaast is er ook nog niets bekend over het album, zo weten we niet wat de titel is of hoeveel nummers we kunnen verwachten.

Bekijk hier de aankondiging van Ty Dolla $ign:

Meer
Lees meer...