Kanye West komt met nieuwe sneakers die lijken op Crocs

Kanye West
Isopix

Kanye West is naast een succesvolle rapper en parttime priester natuurlijk ook een modeontwerper. Zo heeft hij al jaren zijn eigen merk: Yeezy. Daarbij zijn vooral de sneakers gegeerd. Al hebben wij een beetje onze twijfels bij zijn laatste creatie.

Over smaak valt niet te twisten, maar sommige schoenen zijn nu eenmaal niet moeders mooiste. We kijken naar jullie, Crocs. Toch vond Kanye het een goed idee om zich voor zijn nieuwe Yeezy’s te laten inspireren door de comfortabele, maar spuuglelijke klompen.

Yeezy Foam Runner

De Yeezy Foam Runner, zoals de nieuwste sneaker van Kanye heet, ziet er namelijk een beetje eigenaardig uit. De schoen is volledig gemaakt uit zacht plastiek en heeft voor de verluchting enkele gaatjes. Klinkt bekend, nietwaar?

Ja, de sneakers lijken enorm op Crocs. Net zoals bij de plastieken klompen zullen er dus ook bij de Yeezy Foam Runner compromissen zijn gesloten op het vlak van stijl om de schoenen zo comfortabel mogelijk te maken. In tegenstelling tot de andere sneakers van Yeezy, zijn de Yeezy Foam Runners opvallend betaalbaar. Voor een paar betaal je zo 75 dollar, ofwel zo’n 66,5 euro. Terwijl een gemiddeld paar Yeezy’s al makkelijk enkele honderden euro kost en sommigen zelfs voor meer dan 3.000 euro over de toonbank gaan.

Volgens andere lijken de schoenen niet enkel op Crocs maar ook op deze dingen:

Zo lijken de sneakers ook op een verbrand vergiet:

Of een fietshelm:

Maar ook op de fluit van Link in Legend of Zelda:

Of het gezicht van Freddy Krueger uit A Nightmare on Elm Street:

Maar ze hebben ook iets weg van een wasmand:

Of het Peterson Automotive Museum in Los Angeles:

Gesponsorde artikelen