KCON Germany maakt nieuwe namen bekend

KCON, de grootste K-popconventie, komt dit najaar naar Frankfurt in Duitsland. Het is al geleden van 2016 dat het evenement nog eens naar Europa kwam. Tijdens KCON kan je genieten van concerten van K-popgroepen en is er ook heel wat randanimatie waarbij de Koreaanse (pop)cultuur in de kijker wordt gezet.

KCON zal dit jaar doorgaan in Duitsland. De K-popconventie strijkt op 28 en 29 september neer in Frankfurt. Het wordt de eerste keer dat de conventie in Duitsland plaatsvindt en de tweede keer dat het doorgaat in Europa, na de editie in Parijs in 2016.

KCON

KCON is de grootste K-popconventie ter wereld. De eerste editie vond plaats in 2012 en sindsdien gaan er jaarlijks meerdere conventies door op verschillende locaties over de hele wereld. Het gaat hierbij echter voornamelijk om locaties in de Verenigde Staten en Aziรซ. Zo gingen er dit jaar al twee edities door in Tokio in Japan en Hongkong. Dit weekend gaat er ook nog een editie door in Los Angeles. Maar dit najaar is het aan Europa.

K-popfans kunnen op zaterdag 28 en zondag 29 september terecht in Messe in Frankfurt, de grootste eventhal ter wereld, voor de eerste editie van KCON Germany. Recent werden de eerste namen bekendgemaakt voor de deze editie en nu is de line-up verder aangevuld.

Line-up

We wisten al dat Dreamcatcher, THE BOYZ, KISS OF LIFE, RIIZE, Kep1er, EVNNE, JO1 en Lee Young-ji. Daar zijn nu nog eens zeven namen aan toegevoegd. Het gaat hierbij om KEY van SHINee, Miyeon van (G)I-DLE, Yugyeom van GOT7, ONF, LUN8, ILLIT en NOWADAYS.

Ondertussen zijn ook de prijzen bekend. Tickets kosten tussen de 55 euro en 360 euro voor een dagticket tot 170 tot 450 euro voor twee dagen.

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop?ย Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...