K-popmuziekshow ‘Music Bank’ komt naar het Sportpaleis in Antwerpen

Geweldig nieuws voor Belgische K-popfans want de K-popmuziekshow Music Bank komt in april 2024 met een liveshow naar het Sportpaleis in Antwerpen. Tijdens de show zullen verschillende K-popgroepen optreden.

De Zuid-Koreaanse muziekshow Music Bank van de zender KBS komt opnieuw naar Europa. Na twee keer in Parijs (in 2012 en 2023) en een keer in Berlijn (in 2018) is het deze keer Antwerpen dat het K-popfestival mag ontvangen. Het concert zal namelijk doorgaan in het Sportpaleis in Antwerpen.

Music Bank Antwerp

De Zuid-Koreaanse muziekshow Music Bank zal op zaterdag 20 april 2024 neerstrijken in het Sportpaleis van Antwerpen. De aankondiging voor dit evenement gebeurde tijdens de Global Festival-show op de Zuid-Koreaanse zender KBS, waarop ook Music Bank uitgezonden wordt. Tussen de concerten door verscheen er een reclamespotje waarop de voorlopig vijf artiesten werden bekendgemaakt die naar Antwerpen zullen afzakken.

Het gaat daarbij om de boybands ONEUS, TOMORROW X TOGETHER, ZEROBASEONE en RIIZE en de girlgroup STAYC. Voor al deze groepen wordt het hun eerste optreden in België. De affiche is nog niet compleet, want er zal nog één extra groep aanwezig zijn tijdens Music Bank Antwerp. Wie dat is, zullen we later pas te weten komen.

De ticketverkoop gaat op woensdag 20 december 2023 om 16 uur van start. Je zal vanaf dan tickets kunnen kopen via Ticketmaster. De ticketprijzen variëren tussen de 85 en 297,50 euro voor gewone tickets en 270 tot 450 euro voor VIP-tickets. Plaatsen voor mensen met een handicap kosten 160 euro. Hun begeleiders betalen 85 euro.

Bekijk hier de aankondiging van Music Bank Antwerp:

Meer
Lees meer...