RAVN verlaat K-popgroep ONEUS na ernstige beschuldigingen door vermeende ex-vriendin

De K-popgroep ONEUS bestaat vanaf nu officieel uit vijf leden. RAVN besloot zelf om uit de groep te stappen nadat er verschillende ernstige beschuldigingen kwamen van een vermeende ex-vriendin. Eerder werd de rapper al op non-actief gezet, maar nu kwam het nieuws dat hij niet langer deel uitmaakt van de groep.

RBW Entertainment deelde op 27 oktober 2022 een statement waarin het liet weten dat RAVN, een van de rappers van ONEUS, niet langer deel uit maakt van de groep. Dat nieuws volgt op een reeks beschuldigingen van een vermeende ex-vriendin van de 27-jarige K-popster.

Beschuldigingen door ‘ex-vriendin’

De bal ging vorige week aan het rollen. Toen kwam een anonieme vrouw naar buiten met verschillende verhalen over RAVN. Ze zei dat ze de ex-vriendin was van de rapper en dat ze twee jaar lang een relatie hadden. Daarbij vertelde ze over verschillende incidenten tijdens hun relatie. Zo beweerde ze dat ze dronken gevoerd werd door de zanger toen ze voor het eerst seks hadden, waardoor ze geen toestemming kon geven. Daarnaast zei ze ook dat RAVN haar meermaals bedroog. Tot slot beweerde ze ook dat hij haar voor alles liet betalen en haar geregeld om geld vroeg.

Ze deelde ook een geluidsfragment daarop was RAVN te horen terwijl hij over een andere ex-vriendin zei dat ze hem zo kwaad had gemaakt dat hij haar wilde neersteken. Meteen nadat de beschuldigingen gedeeld werden, deelde het agentschap RBW Entertainment een statement waarin het schreef dat RAVN voorlopig op non-actief werd gezet, terwijl ze de zaak verder zouden onderzoeken.

Definitief uit groep

Nu volgde een nieuw statement van RBW Entertainment. Daarin schrijft het agentschap dat RAVN besloten heeft om de groep vrijwillig te verlaten. “Hij wilde geen schade toebrengen aan de andere leden van ONEUS of de fans.” De beslissing werd gemaakt in samenspraak met de andere leden van de groep, die verder zullen doen met z’n vijven.

Verder in het statement laat het agentschap weten dat er “valse informatie” de ronde doet over RAVN en dat het daartegen officieel klacht zal indienen. “Er zal een rechtszaak aangespannen worden tegen de posts die bedoeld zijn om schade toe te brengen aan het agentschap en de artiest.”

Meer
Lees meer...