Zuid-Koreaanse muziekshow ‘Music Bank’ komt naar Parijs

K-popfans moeten volgend jaar in april afzakken naar Parijs. Daar zal namelijk een aflevering van Music Bank live worden ingeblikt. Verschillende K-popgroepen bevestigden reeds hun komst naar de Paris La Défense Arena in Parijs op zaterdag 8 april 2023.

In Zuid-Korea kan je bijna dagelijks kijken naar muziekshows die sterk lijken op Tien om te Zien. Een van die shows is Music Bank, dat al sinds 1998 bijna elke donderdag te zien op de zender KBS. En daarvan kan je binnenkort een live-opname bijwonen in Parijs.

Music Bank Paris

Sinds 2011 gaat Music Bank de wereld rond met de ‘Music Bank World Tour’. Daarbij trekt de show naar steden over de hele wereld om daar voor een groot publiek een aflevering op te nemen. Zo werd Music Bank vorige maand nog opgenomen in Santiago in Chili. En volgend jaar is het opnieuw de beurt aan Parijs, nadat het ook al de tweede locatie van de ‘Music Bank World Tour’ was in 2012.

Op zaterdag 8 april 2023 zal je in de Paris La Défense Arena in Parijs kunnen kijken naar de opnames van een aflevering van Music Bank. Stray Kids, ENHYPEN, AB6IX, MAMAMOO, The Boyz, IVE en NMIXX zullen al zeker van de partij zijn. Wat dus ook betekent dat de groepen in de weken voor dit optreden een comeback zullen hebben.

Voorlopig is er nog geen informatie bekend over de ticketprijzen en is het ook nog niet duidelijk vanaf wanneer je tickets zal kunnen kopen. Meer informatie is te vinden op de website van Paris La Défense Arena.

Meer
Lees meer...