Keanu Reeves is aan zijn stunttraining begonnen voor ‘The Matrix 4’ en ‘John Wick 4’

Keanu Reeves is aan zijn stunttrainingsprogramma begonnen voor zijn rollen in The Matrix 4 en John Wick 4. Beide films zouden in 2021 het daglicht zien.

https://www.instagram.com/p/B6JDh81ncfP/?utm_source=ig_embed

De releases van The Matrix 4 en John Wick 4 staan pas over zo’n anderhalf jaar gepland, maar topactaur Keanu Reeves is al volop aan het trainen voor zijn sensationele rollen in beide producties. Dat maakt Reeves zelf bekend in een Instagrampost in Taran Tactical, de stuntstudio van de wereldberoemde Taran Butler, een autoriteit in het vak met wie Reeves al samenwerkte voor John Wick 2.

Indrukwekkende cast

Reeves speelt opnieuw een hoofdrol in de nieuwe Matrix-film, samen met zijn originele partner Carrie-Anne Moss. Ook Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris en Jada Pinkett Smith doen mee.

Eerder deze week werd al bevestigd dat Frozen- en Mindhunter-ster Jonathan Groff de cast vervoegt. In 2003 verschenen de laatste Matrix-films: The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions.

Bill & Ted-reboot

En er is nog meer Keanu Reeves-nieuws: de 55-jarige Hollywood-acteur zal te zien zijn in de nieuwe Bill & Ted-reboot, Bill & Ted Face The Music. Ook Alex Winter zal in die film te zien zijn. De releasedatum staat gepland op 21 augustus 2020.

Meer
Lees meer...