Kim Kardashian lanceert nieuwe beha van SKIMS met ingebouwde valse tepels

SKIMS, het modemerk van Kim Kardashian dat loungewear, shapewear en ondergoed maakt, heeft een nieuwe push-upbeha op de markt gebracht. Het nieuwe model is opvallend omdat het voorgevormde tepels heeft. Deze ‘Ultimate Nipple Bra’ is vanaf vandaag, 31 oktober, te koop.

Kim Kardashian is niet enkel als influencer en sinds kort ook actrice bekend, maar is ook zeer actief als ondernemer. Haar bekendste bedrijf op dat vlak in ongetwijfeld SKIMS. Dat shapewearbrand is ondertussen naar schatting al zo’n 4 miljard dollar waard en blijft in populariteit toenemen.

Ultimate Nipple Bra

Afgelopen vrijdag kondigde Kim Kardashian een nieuw item aan in het gamma van SKIMS. Het gaat om de ‘Ultimate Nipple Bra’. Het gaat om een voorgevormde push-upbeha met ingebouwde tepels. “Zodat hoe warm het ook is, je altijd koud lijkt te hebben. Sommige dagen zijn hard, maar deze tepels zijn harder. En in tegenstelling tot andere ijsbergen verdwijnen deze niet”, zei Kim Kardashian met een knipoog bij die aankondiging.

Hoewel het promofilmpje van Kim Kardashian grappig is, is de ‘Ultimate Nipple Bra’ een echt product. Aangezien de behaloze look steeds populairder wordt, is er wel degelijk vraag naar een beha met voorgevormde tepels. Voor veel vrouwen, vooral met grotere borsten, is het namelijk helemaal niet evident om geen beha te dragen. Zij kunnen nu dus bij SKIMS terecht. Daarnaast lijken op sociale media ook vrouwen die borstkanker gehad hebben heel blij met deze innovatie.

Meer
Lees meer...