‘American Horror Story: Delicate’ krijgt eerste volledige trailer, met Emma Roberts, Cara Delevingne en Kim Kardashian

American Horror Story is bijna terug. Het eerste deel van het twaalfde seizoen – met de ondertitel Delicate – verschijnt later deze maand op Disney+. Nu is er ook een eerste trailer met daarin hoofdrolspeelster Emma Roberts, maar ook onder andere Kim Kardashian en Cara Delevingne.

Hoewel Ryan Murphy met onder andere Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer StoryPoseThe PromHollywood en The Watcher de laatste jaren heel wat andere films en series maakte, blijft American Horror Story een van zijn klassiekers. Minder dan een jaar na het vorige seizoen, NYC, is AHS binnenkort alweer toe aan seizoen twaalf. Dat is vanaf 20 september te zien op de Amerikaanse zender FX.

Het gaat hier wel enkel om het eerste deel. Deel twee is door de stakingen van de scenaristen en acteurs in Hollywood namelijk nog niet klaar. Bij ons zal American Horror Story: Delicate, net als de vorige elf seizoenen, te zien zijn via Disney+.

Delicate

Het nieuwe seizoen heet Delicate en is deels gebaseerd op de thriller Delicate Condition van Danielle Valentine, een boek dat pas deze maand verschijnt. Het verhaal gaat over een actrice die ervan overtuigd is dat een duister figuur er alles aan doet om haar zwangerschap te boycotten.

De rol van de actrice is weggelegd voor Emma Roberts. Zij was in het verleden al te zien in American Horror Story, namelijk in de seizoenen CovenFreak ShowCult, Apocalypse en 1984. Nu keert ze na vier jaar afwezigheid terug. In de trailer zien we naast Roberts ook nieuwkomers Cara Delevingne en Kim Kardashian. Voor die laatste is speciaal een rol geschreven en die lijkt ze op de eerste beelden alvast zeer goed in te vullen.

Bekijk hier de trailer van American Horror Story: Delicate:

American Horror Story: Delicate is vanaf woensdag 20 september te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...