‘American Horror Story: Delicate’ krijgt teaser met Cara Delevingne, Emma Roberts en Kim Kardashian

Het twaalfde seizoen van American Horror Story komt eraan. Zender FX heeft daarvoor zojuist een eerste teaser gedeeld. Daarin zien we naast Cara Delevingne en Emma Roberts ook Kim Kardashian kort aan het werk. Het nieuwe seizoen, met de naam Delicate, zal in twee delen gereleaset worden door de aanhoudende staking in Hollywood.

Hoewel Ryan Murphy met onder andere Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Pose, The Prom, Hollywood en The Watcher de laatste jaren heel wat andere films en series maakte, blijft American Horror Story een van zijn klassiekers. Minder dan een jaar na het vorige seizoen, NYC, is AHS binnenkort alweer toe aan seizoen twaalf. Dat is vanaf 20 september te zien op de Amerikaanse zender FX.

Het gaat hier wel enkel om het eerste deel. Deel twee is door de stakingen van de scenaristen en acteurs in Hollywood namelijk nog niet klaar. Bij ons zal American Horror Story: Delicate waarschijnlijk, net als de vorige elf seizoenen, te zien zijn via Disney+.

Delicate

Het nieuwe seizoen heet Delicate en is deels gebaseerd op de thriller Delicate Condition van Danielle Valentine, een boek dat pas deze maand verschijnt. Het verhaal gaat over een actrice die ervan overtuigd is dat een duister figuur er alles aan doet om haar zwangerschap te boycotten.

De rol van de actrice is weggelegd voor Emma Roberts. Zij was in het verleden al te zien in American Horror Story, namelijk in de seizoenen CovenFreak ShowCult, Apocalypse en 1984. Nu keert ze na vier jaar afwezigheid terug. In de teaser zien we naast Roberts ook nieuwkomers Cara Delevingne en Kim Kardashian. Voor die laatste is speciaal een rol geschreven. Ook oudgediende Zachary Quinto en Pose-actrice Michaela Jaé Rodriguez zullen te zien zijn.

Bekijk hier de teaser van American Horror Story: Delicate:

Meer
Lees meer...