‘American Horror Story: NYC’: Elfde seizoen krijgt eerste teaser trailer

Het elfde seizoen van American Horror Story komt er binnenkort aan en dus is het tijd voor een eerste teaser trailer. Daarin krijgen we al een klein beetje een beeld over welke we sfeer we in dat nieuwe seizoen – met de naam American Horror Story: NYC – mogen verwachten.

Ryan Murphy heeft de afgelopen maanden allesbehalve stilgezeten. Recent verscheen zijn reeks DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix. Volgende maand komt The Watcher naar Netflix en ook American Horror Story zal binnenkort terugkeren. Het elfde seizoen daarvan verschijnt namelijk op woensdag 19 oktober op de Amerikaanse zender FX en de streamingdienst Hulu. Bij ons zal American Horror Story: NYC waarschijnlijk, net als de vorige tien seizoenen, te zien zijn via Disney+.

American Horror Story

American Horror Story is op z’n minst een atypische reeks te noemen. Elk seizoen staat (met uitzondering van enkele overlappingen) volledig op zichzelf. Daarbij keren wel geregeld dezelfde acteurs en actrice terug, al is dat dan wel in een andere rol.

Ook in American Horror Story: NYC zullen we heel wat bekende gezichten terugzien. Voor het elfde seizoen keren anciens Denis O’Hare (seizoenen 1, 3, 4, 5, 6 en 10), Zachary Quinto (seizoenen 1 en 2), Leslie Grossman (seizoenen 7, 8, 9 en 10) en Billie Lourde (seizoenen 7, 8, 9 en 10) terug. Isaac Cole Powell (Dear Evan Hansen) en Rebecca Dayan (Halston) waren in het tiende seizoen voor het eerst te zien in American Horror Story, maar keren nu opnieuw terug. Daarnaast vervoegen Charlie Carver (Teen Wolf), Gideon Glick (Ocean’s 8), Joe Mantello (Hollywood) en Russell Tovey (Being Human) voor het eerst de cast.

American Horror Story: NYC

Van die cast is in de eerste teaser van American Horror Story: NYC nog maar weinig te zien. Die trailer kreeg de naam “Something’s Coming” en toont vooral donkere beelden van iets wat eruit ziet als een BDSM-achtig feest en de New Yorkse metro. In beeld verschijnt ook de tekst “The deadliest year” en “A season like no other“. Ongetwijfeld komt er binnenkort een volledige trailer die ons iets wijzer zal maken.

Bekijk hier de teaser van American Horror Story: NYC:

Meer
Lees meer...