‘The Watcher’: Ryan Murphy’s volgende horrorreeks gebaseerd op waargebeurde feiten verschijnt volgende maand op Netflix

Ryan Murphy tekende enkele jaren geleden een contract bij Netflix voor zo’n 300 miljoen dollar. Daarvan kregen we ondertussen al enkele titels te zien. Zo verschenen Ratched en Hollywood in 2020, Halston in 2021 en recent DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Volgende maand is het al tijd voor de volgende titel van Murphy voor Netflix en opnieuw gaat het om een reeks gebaseerd op waargebeurde feiten.

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story is nog maar een week op Netflix te vinden, maar de volgende reeks van Ryan Murphy komt er al heel binnenkort aan. The Watcher verschijnt op donderdag 13 oktober op Netflix.

The Watcher

Horrorreeks The Watcher – niet te verwarren met The Witcher – is net zoals DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story gebaseerd op waargebeurde feiten. Die brengen ons deze keer naar New Jersey waar de familie Brannock net hun droomhuis heeft gekocht. Maar die droom valt al snel in duigen wanneer het gezin brieven ontvangt van een stalker die zichzelf “The Watcher” noemt.

In de reeks zijn Naomi Watts (Birdman) en Bobby Cannavale (Ant-Man) te zien als Nora en Dean Brannock. Daarnaast zijn ook onder andere Mia Farrow (Rosemary’s Baby) en Jennifer Coolidge (American Pie) te zien in The Watcher. De horrorreeks zal vanaf donderdag 13 oktober te vinden zijn op Netflix.

De reeks is gebaseerd op een artikel over het huis door The Cut. In 2018 werden de filmrechten voor dat artikel geveild. Daarbij ging het tussen grote filmstudio’s als Universal, Warner Bros, Paramount, Amazon, Fox en Netflix. Het werd dus die laatste die de rechten kon kopen en daarvan krijgen we binnenkort het resultaat te zien. Als voorsmaakje lost Netflix onlangs al de eerste trailer voor de reeks en die toont al dat het geen reeks wordt om ’s avonds alleen te bekijken. Of misschien juist wel als dat je ding is.

Bekijk de officiële trailer voor The Watcher hier:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...