‘American Horror Story’ seizoen 10 krijgt startdatum

American Horror Story is al toe aan z’n tiende seizoen en dat heeft nu eindelijk ook een startdatum gekregen. Het tiende seizoen van de reeks van Ryan Murphy (Pose, Ratched, Glee) kreeg de titel Double Feature en zal – zoals de titel al doet vermoeden – bestaan uit twee delen.

Fans van American Horror Story kunnen eindelijk een datum aankruisen in hun agenda. Het langverwachte tiende seizoen, waarin heel wat van de gekende acteurs uit de reeks terugkeren, heeft namelijk een officiële lanceerdatum gekregen.

Woensdag 25 augustus

Het tiende seizoen van American Horror Story gaat in première op woensdag 25 augustus. Op die dag zal het nieuwe seizoen te bekijken zijn op de Amerikaanse zender FX. Een dag later zal het te vinden zijn in de catalogus van Hulu.

Verschillende reeksen van Hulu zijn bij ons te bekijken via Star, wat bij ons beschikbaar is via Disney+. De eerste negen seizoen van American Horror Story zijn te vinden op Star, dus is de kans groot dat we het tiende seizoen ook al meteen zullen kunnen bekijken via Star van Disney+.

American Horror Story: Double Feature

Het tiende seizoen van American Horror Story heet dus officieel Double Feature en brengt heel wat van de fan-favorites terug naar de cast. Zo keren vaste waarden Sarah Paulson en Evan Peters na een seizoen afwezigheid terug naar de reeks. Ook Angelica Ross, Finn Wittrock, Frances Conroy, Denis O’Hare, Lily Rabe, Matt Bomer, Billie Lourd, Adina Porter, Leslie Grossman en Emma Roberts keren terug. Daarnaast zullen in het tiende seizoen ook nieuwkomers Paris Jackson, Macaulay Culkin en RuPaul’s Drag Race-kandidaat Chad Michaels te zien zijn.

Zoals de titel als zegt, krijgen we in het seizoen twee horrorverhalen voor de prijs van één. Eén van die verhalen zal zich afspelen in de zee, het andere op het land. FX maakte vandaag ook bekend dat de spin-off van American Horror Story, American Horror Stories, op donderdag 15 juli in première gaat. Over de inhoud van die spin-off is voorlopig nog niets geweten.

Meer
Lees meer...