Left Right
scrollTop top

‘American Horror Story’ krijgt een spin-off-serie


American Horror Story
© FX Networks

Het verhaal van de populaire serie American Horror Story is nog lang niet op z’n einde. Eerder dit jaar werd de reeks verlengd met nog minstens drie seizoenen. En nu heeft bedenker en producer Ryan Murphy zelf aangekondigd dat er een spin-off-serie zal komen.

In een post op Instagram onthult Ryan Murphy zijn plannen voor een nieuwe spin-off van American Horror Story. De collage die lijkt op een zoom-gesprek met heel wat bekende castleden, vertelt ons ook dat American Horror Stories de naam zal zijn voor de spin-off.

American Horror Stories

American Horror Story cast zoom call waarin we herinneringen ophalen aan de goede tijden, de spin-off die we doen genaamd American Horror Stories (afzonderlijke episodes van een uur ), wanneer we het volgende seizoen gaan filmen. Het was zo leuk en ik ben blij dat we het hebben ingehaald. Ik mis iedereen”, schrijft Ryan Murphy, het brein achter AHS, op Instagram. Verder is er nog niet veel informatie over vrij. Het is dus nog onduidelijk via welk medium de spin-off zal verschijnen. AHS wordt al sinds het begin uitgezonden op het Amerikaanse FX Networks, maar Murphy heeft ook een miljoenendeal bij Netflix.

De producers van AHS zijn momenteel bezig aan hun tiende seizoen, maar die productie ligt ook al een tijdje stil door de huidige coronacrisis. Elk seizoen vertelt een nieuw verhaal, hoewel de afleveringen doorheen de seizoenen wel verbonden blijven aan elkaar. American Horror Story wordt sowieso al een totaal van dertien seizoenen!

Ryan Murphy

Ryan Murphy is tegenwoordig niet meer uit de filmindustrie te slaan. Met succesverhalen zoals American Horror Story, Glee en The Politician, heeft hij er met Hollywood sinds kort een nieuwe klepper op bij. Die laatste serie staat nog maar enkele weken op Netflix en er zouden nu al geruchten over een tweede seizoen de ronde doen.

Wanneer Murphy zijn nieuwe spin-off van American Horror Story zal uitbrengen, is nog niet bekend.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update