Macaulay Culkin krijgt vaste rol in ‘American Horror Story’ seizoen 10

Macaulay Culkin, beter bekend als Kevin McCallister uit Home Alone, krijgt een vaste rol in seizoen 10 van American Horror Story. En dat wordt voor de acteur de eerste keer dat hij een vaste waarde krijgt in een serie.

Begin dit jaar kondigde bedenker Ryan Murphy aan dat Home Alone-acteur Macaulay Culkin de cast van American Horror Story zal vervoegen in het tiende seizoen.

Fascinerende acteur

https://www.instagram.com/p/B9CSaAaJdZo/

Ryan Murphy, de bedenker van American Horror Story, is zelf altijd al fan geweest van het werk van Macaulay Culkin. In een interview met E! News praat Murphy over de acteur en de rol die hij zal krijgen. “Ik ben blij dat hij in mijn wereld is. Ik zou veel dingen met hem willen doen als hij wil werken, want ik vind hem fascinerend. Er is zowel een lichtheid als een duisternis bij Macaulay Culkin waar ik me tot aangetrokken voel.” Murphy belde hem op en legde kort uit hoe zijn rol in het seizoen tot stand zou komen. “Dat klinkt als de rol waarvoor ik geboren ben om te spelen”, zei de acteur aan de telefoon. En zo kreeg hij de rol.

Seizoen 10

Ook American Horror Story lijdt onder de impact van de coronacrisis. De opnames van seizoen 10 zouden normaal gezien deze maand starten, maar die worden dus ook uitgesteld. Murphy liet nog weten dat het seizoen eigenlijk sterk afhankelijk was van het weer en dat hij dus nu nog niet goed weet of hij een jaar zal wachten voor de opnames.

Wanneer het tiende seizoen te zien zal zijn, is dus ook nog af te wachten.

Meer
Lees meer...