Left Right
scrollTop top

‘Home Alone’ krijgt een reboot … zonder Kevin McCallister


Home Alone Macaulay Culkin
© Home Alone

Kerstklassieker Home Alone krijgt een reboot. Maar daar zullen we niet de avonturen van Kevin McCallister in kunnen volgen. Hoofdrolspeler Archie Yates zal namelijk een andere rol voor z’n rekening nemen. Maar niet getreurd: dat personage zal zich in een gelijkaardige situatie bevinden als Kevin!

Home Alone moet één van de populairste kerstfilms sinds de jaren negentig zijn. En da’s ook Disney niet ontgaan. De filmmaker kondigde daarom een reboot aan van de klassieker. En ondertussen zijn daar ook al meer details over opgedoken.

Bekende koppen

De eerste drie acteurs die hun schouders onder de reboot van Home Alone zullen steken zijn bekend. De jonge Archie Yates zal het hoofdpersonage in de film spelen. Die kan je kennen uit Jojo Rabbit, een film die genomineerd is voor een Golden Globe.

Twee andere bekende koppen die in de prent te zien zullen zijn, zijn Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids) en Rob Delaney (Catastrpohe, Last Christmas). Wat hun rollen in de nieuwe Home Alone zullen zijn, is nog niet bekend.

Geen Kevin McCallister

Archie Yates zal niét de nieuwe Kevin McCallister worden. De nieuwe film zal namelijk over een ander personage gaan, maar dat zal zich wél in een gelijkaardige situatie als Kevin bevinden. In de originele versie van Home Alone uit 1990 speelt Macaulay Culkin het achtergelaten jongetje.

Kevins familie vergeet hem namelijk mee te nemen op een tripje naar Parijs. Het kind blijft alleen achter in het gigantische huis, waar twee inbrekers het op gemunt hebben. Die worden gespeeld door Joe Pesci (die ook een hoofdrol speelt in The Irishman) en Daniel Stern.

Nog Disney+-remakes

Home Alone is de eerste klassieker die Disney officieel in een nieuw jasje zal steken. De film zal dan ook alleen te zien zijn op het streamingplatform van het bedrijf, Disney+. In de toekomst zitten er ook nog remakes aan te komen van onder andere Cheaper By The Dozen, Night At The Museum en The Parent Trap.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…