Left Right
scrollTop top

‘Home Alone’-acteur Macaulay Culkin biedt zich opnieuw aan bij Disney


Macaulay Culkin
© GettyImages

Disney brengt binnenkort een nieuwe versie van de kerstklassieker Home Alone uit. Die zou in première gaan op het streamingplatform dat het bedrijf in elkaar aan het boksen is. Acteur Macaulay Culkin heeft het nieuws ook gehoord en bood zich opnieuw aan om Kevin McCallister te spelen. En hoe!

Home Alone, dé ultieme kerstfilm, krijgt een remake. Dat heeft Disney vorige week zelf laten weten. Het bedrijf maakt ook nieuwe versies van Night at the Museum, Cheaper by the Dosen en Diary of a Wimpy Kid om een “nieuwe generatie aan te spreken”. De productie zou al begonnen zijn.

Geüpdatete versie

Macaulay Culkin, die in de eerste films de rol van thuisblijvertje Kevin McCallister voor zich nam, ziet een remake wel zitten. En dat maakte hij op een hilarische manier aan de wereld duidelijk. Hij tweette een foto van zichzelf met een haarbandje, verschillende verpakkingen van kant-en-klaargerechten en een bord dat hij op zijn buik laat rusten. Hij schreef erbij: “Dit is hoe een geüpdatete versie van Home Alone er echt zou uitzien.”

Een reactie van Disney kwam er nog niet, maar die probeerde Culkin wel uit te lokken. Hij tagde de maker van de film in een reactie met de oproep om hem te bellen.

Opnieuw Kevin McCallister

Het is ondertussen al bijna dertig jaar geleden dat Macaulay Culkin de rol van Kevin McCallister speelde. Maar eind vorig jaar, leefde hij zich nog eens in de rol in. Dat deed ie voor een reclamefilmpje voor Google Assitant. En het resultaat … daar mag je zelf over oordelen.

Concurrentie voor Netflix

De nieuwe versies van de films en series die Disney plant, gaan in première op het streamingplatform dat het bedrijf uit de grond aan het stampen is. Disney+ ziet er enorm veelbelovend uit, en dat begint ook streaminggigant Netflix te beseffen. Zeker nu Amerikaanse kijkers de kans zullen krijgen om een pakket aan te kopen dat even veel kost als Netflix, maar wel uit drie merken bestaat: Disney+, Hulu (het netwerk achter onder andere Handmaid’s Tale en Grey’s Anatomy) en ESPN+ (een bekende sportzender in de VS).


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…