‘Kinds of Kindness’ van Yorgos Lanthimos met indrukwekkende cast krijgt eerste teaser

Searchlight Pictures heeft een eerste teaser gedeeld van de aankomende film Kinds of Kindness. Daarin zien we al heel kort een deel van de indrukwekkende cast aan het werk, bestaande uit onder andere Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie en Hunter Schafer. Regisseur van dienst is de bekroonde Yorgos Lanthimos.

Yorgos Lanthimos is hotter dan ooit. De Griekse regisseur scoorde in het verleden al meermaals met onder andere The Lobster en The Favourite, maar kende recent zijn grootste succes met Poor Things.

Drieluik

Het is dan ook logisch dat er massaal wordt uitgekeken naar zijn volgende project. Dat wordt dus Kinds of Kindness. Die film wordt omschreven als een driedelige fabel. “Een man zonder keuze probeert controle te nemen over zijn leven. Een politieagent die gealarmeerd is omdat zijn op zee vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt. En een vrouw die vastbesloten is een specifiek iemand met een bijzondere vaardigheid te vinden, die voorbestemd is om een wonderbaarlijke spirituele leider te worden”, luidt de beschrijving van het drieluik.

Het scenario van Kinds of Kindness is van de hand van Yorgos Lanthimos samen met zijn landgenoot Efthimis Filippou, die ook al meeschreef aan The Lobster. Met Emma Stone en Willem Dafoe keren twee hoofdrolspelers uit Poor Things terug. De cast bestaat zoals gezegd verder ook nog uit Jesse Plemons (Killers of the Flower Moon), Margaret Qualley (Once Upon a Time in Hollywood), Hong Chau (The Whale), Joe Alwyn (The Favourite), Mamoudou Athie (Jurassic World Dominion) en Hunter Schafer (Euphoria).

Bekijk hier de teaser van Kinds of Kindness:

Kinds of Kindness komt uit op woensdag 26 juni.

Meer
Lees meer...