Left Right
scrollTop top

Kinepolis gaat matchen Rode Duivels gratis tonen in zalen


Rode Duivels
© AP Photo/Kirill Kudryavtsev, Pool (via Isopix)

Nu de zalen van Kinepolis eindelijk opnieuw open zijn, is iedereen er welkom en dat zelfs helemaal gratis. Kinepolis zal namelijk de twee komende matchen van de Rode Duivels spelen in de bioscoopzalen. Zo kan je vanuit een goede bioscoopstoel met een doos popcorn genieten van de match op groot scherm.

De groepsfase van het EK is volop aan de gang. De Rode Duivels konden hun eerste match tegen Rusland vlot winnen en nu wachten ons Denemarken en Finland. Die matchen zal je op groot scherm kunnen zien in de zalen van Kinepolis.

Voetbal in de cinema

Kinepolis zet in elk van zijn locaties in ons land de deuren open voor voetbalfans. Op donderdag 17 juni en maandag 21 juni zal in elke locatie van Kinepolis één zaal voorbehouden zijn voor voetbalfans (in Brussel gaat het om twee zalen, een Nederlandstalige en een Franstalige). In elke zaal kunnen 200 mensen gratis de match volgen.

Wie erbij wil zijn, hoeft dus niets te betalen, maar moet wel op voorhand reserveren. En de plaatsen zijn met 200 per zaal schaars. Voorlopig kan je tickets reserveren voor de matchen van de Rode Duivels tegen Denemarken (donderdag 17 juni) en Finland (maandag 21 juni). Als België doorstoot naar de volgende ronde zullen ook die matchen te zien zijn in de bioscoopzalen volgens hetzelfde systeem.

Stijn Vanspauwen, Country Manager Box Office, Sales & Marketing Kinepolis België legt het idee verder uit. “Op avonden met belangrijke EK-matchen ontvangen wij doorgaans weinig bezoekers in de bioscoop”, zo klinkt het. En die zalen zijn eigenlijk perfect uitgerust om voetbal op groot scherm te kijken. “Een lege bioscoopzaal of bezoekers bij ons laten genieten van voetbal op het grote scherm, in coronaproof omstandigheden? Dan is de keuze snel gemaakt. Wij hebben de ideale infrastructuur om de matchen samen veilig te beleven, met respect voor alle maatregelen.”

Tickets kan je via deze link reserveren! Daar kan je de match en de Kinepolis in jouw buurt aanduiden en je tickets reserveren.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…