Left Right
scrollTop top

Kit Harington en Rose Leslie, aka Jon Snow en Ygritte van ‘Game of Thrones’, zijn vandaag getrouwd


Kit Harington en Rose Leslie, aka Jon Snow en Ygritte van ‘Game of Thrones’, zijn vandaag getrouwd

Kit Harington en Rose Leslie, die we kennen als Jon Snow en Ygritte uit ‘Game of Thrones’, zijn vandaag in het huwelijksbootje gestapt. Niet in de reeks, maar in het echte leven. De twee leerden elkaar kennen op de set van ‘Game of Thrones’ en bezegelde nu hun liefde in Schotland.

Game of Thrones is natuurlijk een serie die bulkt van de horror, gruwel en brutale moorden, maar soms komt er ook iets moois uit voort. Kit Harington en Rose Leslie, die in de reeks een tijdje een koppel speelden, zijn vandaag in het echte leven getrouwd.

Jon Snow en Ygritte

Kit Harington en Rose Leslie leerden elkaar kennen op de set, waar ze Jon en Ygritte spelen, misschien wel het mooiste koppel dat de reeks ooit gekend heeft. De vonk sloeg niet alleen over tussen de personages, maar ook naast de set vonden de twee elkaar.

In september raakte bekend dat het koppel zich verloofd had en vandaag was de grote dag daar. Kit en Rose trouwden in Schotland in de aanwezigheid van heel wat andere acteurs uit Game of Thrones, die zo een dagje vrij kregen van de opnames van het achtste en laatste seizoen van de reeks. Waar het verhaal van Jon Snow en Ygritte in Game of Thrones al snel tot een einde kwam (waarvoor dank Olly … rotkind), ziet het er in het echte leven een pak rooskleuriger uit.

Bekijk hier de romantische foto’s van het huwelijk:

De fictieve zusjes van Kit Harington, Sophie ‘Sansa’ Turner en Maisy ‘Arya’ Williams, konden natuurlijk ook niet ontbreken:

En ook Emilia ‘Daenerys’ Clarke en Peter ‘Tyrion’ Dinklage waren van de partij:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…